Сви се добро сећамо креативне Ханчанке Ане Илић. Млада песникиња својом поезијом дирнула је наша срца. Ведра и инспиративна, пример је свима, посебно ако узмемо у обзир Анино тешко стање. Подсећамо, она болује од Фридрајхове атаксије, а на путу њене истрајне борбе нашла се још једна препрека. Ани је потребна бањска рехабилитација, на коју оболели од Фридрајхове атаксије немају право, јер за њих не постоји шифра у правилнику здравственог осигурања, те исту мора да плати сама, новцем који нема.

 

За одлазак Ане Илић у Атомску Бању потребно је још око 90. 000 динара. Ова Бања није у систему здравственог осигурања, а и да јесте, оболели од Фридрajхове атаксије немају право на бањску рехабилитацију, како истиче отац ове младе песникиње.

Атомска Бања је од животне важности, како се истиче у апелу за помоћ, имајући у виду да су благодети воде, климе и физикалне терапије врло значајне за опоравак организма и припрему за зимски период. Одлазак на четрнаестодневну рехабилитацију може умногоме олакшати проблем са којима се сусрела ова креативна млада дама.

Да невоља не долази сама говори и чињеница да Ана има проблем са мишићном слабошћу, скелетним деформитетом, кардиомиопатијом, као и дијабетесом. Надамо се да ће  Ана у предвиђено време отићи на рехабилитацију.

За све оне који су у могућности да помогну отворен је текући рачун у банци Интеса.

број 160 – 1 – 73, позив на број 5410200011270)

Истрајна у својој борби, Ана ће нас и убудуће ведрити својом поезијом и изузетним духом, на коме јој сви можемо искрено позавидети.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 10 септембар 2015 14:38

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter