Kандидати за посланике листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ посетили Лазаревац и разговарали са грађанима

Данас су кандидати за посланике листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ посетили Лазаревац и разговарали са грађанима, након чега су боравили у етно-селу „Бабина река“.

Ана Белоица рекла је да је политика Александра Вучића и Српске напредне странке усмерена ка побољшању положаја младих људи и да је то задатак на коме морамо да радимо сви заједно као друштво. То је посао свих нас, поручила је Белоица, јер млади људи не представљају само нашу будућност, млади људи су и наша садашњост и управо из тог разлога морамо да омогућимо свим младима да добију шансу да се образују и раде, да својој породици и себи обезбеде бољу и лепшу будућност, а само заједничким снагама можемо да остваримо све, закључила је она.

Наташа Тасић Кнежевић рекла је да је Србија земља гостопримства, традиције и културе и додала да је свако етно-село мали музеј на отвореном, наше нематеријално, културно благо,  а политика председника Вучића омогућила је да се данас више него икада обнављају културне установе и улаже у културу.

Сара Павков је поручила да је храбром политиком Српске напредне странке пружена прилика младима да се укључе у све сфере друштва. Сан који смо сви ми сањали, а посебно еколози и заштитари почео је да се остварује 2020. године када је држава одредила да је област заштите животне средине једна од њена три приоритета, напоменула је Павков. Зато је потребно да будемо храбри, да наставимо да радимо, јер смо ми млади кичмени стуб будућег напретка, нагласила је Павков.

Политика председника Вучића и СНС јесте да даље градимо и развијамо нашу земљу, да улажемо и даље значајна средства у инфраструктуру, у нове школе, здравствене центре и вртиће, рекао је Ђорђе Тодоровић. Он је додао да је политика СНС политика напретка, а програм да животни стандард буде још бољи, и да до краја мандата просечна плата буде 1000 евра, просечна пензија 500 евра, а сви грађани знају да када ми нешто обећамо, ми то и испунимо, напоменуо је Тодоровић. 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter