Кандидати за посланике парламентарне листе „Александар Вучић - Заједно можемо све“ обишли Зајечарски округ

Кандидати за посланике парламентарне листе „Александар Вучић - Заједно можемо све“ Марија Здравковић, Дејан Илић и Дејан Кесар обишли Зајечарски округ.

За јаку и стабилну Србију неопходна је јака и здрава породица. Да би то могло да се оствари, држава мора да има и јако здравство, а Србија је у претходним годинама изградила велики број регионалних болница, домова здравља, амбуланти, као и неколико клиничких центара, рекла је Марија Здравковић. Она је истакла да је веома важно да водимо рачуна о животној средини и да се посветимо селу како би пре свега имали здраву храну, чисту воду и чист ваздух, а тиме, истакла је Здравковић, постајемо здравија нација чиме растерећујемо и сам здравствени систем. Зато је јако важно да мудро бирамо трећег априла, да бирамо дела, просперитет, мир и сигурну буднућност, а то нам осигурава само једна особа, то је Александар Вучић, закључила је Здравковић.

Дејан Илић истакао је задовољство што је посетио источну Србију и породицу Ђокић. Долазећи у овај део Србије приметна је велика разлика у инфраструктури, како је било некада, а како је сада, рекао је Илић и напоменуо да су изграђене нове саобраћајнице уз оцену да уколико сви заједно подржимо политику Александра Вучића не само да ће то значити даљи развој Зајечарског округа, већ и целе Србије. Он је напоменуо да народ и држава морају да раде заједно на јачању села, и да је управо то политика СНС-а.

Дејан Кесар подсетио је да је у Зајечару у оквиру пројекта ,,Очистимо Србију’’ планирана изградња 65 километара канализационе мреже, као и фабрика за пречишћавање отпадних вода.  Он је истако да је то један од синонима успешне државе, јер само чиста и уредна држава, може бити и економски јака и стабилна. Овим пројектима ми ћемо очувати и Тимок и све лепоте овог дела Србије, то су дела која говоре, и само заједно можемо све, поручио је Кесар.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 15 март 2022 16:34

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter