Никола Селаковић, Наташа Тасић Кнежевић, Оља Петровић и Милош Терзић обишли данас Пчињски округ

Никола Селаковић, Наташа Тасић Кнежевић, Оља Петровић и Милош Терзић обишли су данас Пчињски округ и том приликом посетили музеј-кућу Боре Станковића и истакли битност улагања у културу, али и инфраструктуру, како би целокупно културно благо било доступно како за домаће, тако и за стране туристе.

„Само јака и стабилна влада и одлучан и непоколебљив председник могу да обезбеде мир, стабилност и економски раст Србије. Развој Србије и спровођење свих пројеката који су пред нама могу да реализују само вредни, поштени и посвећени људи,“ рекао је Никола Селаковић. Селаковић је истакао да озбиљна времена траже озбиљног лидера, који Србији може да осигура просперитет и сигурност, а тај лидер је председник Вучић. „Ако желимо мирну, стабилну, економски јаку, уважену и модерну Србију, ми морамо да будемо заједно, јер само  када смо заједно, ми можемо све“, закључио је Селаковић.

„Уметност ако не покрене племенита осећања то онда није уметност. Тако је говорио наш Бора Станковић. Ми данас, поштујући традицију и културу, стварамо бољу будућност“, рекла је Наташа Тасић Кнежевић. Тасић је напоменула да је Врање један од многобројних извора нашег културног идентитета и додала да је држава препознала важност и уложила велика средства у културу. „Заједно смо обновили музеј-кућу Боре Станковића, заједно смо обновили позориште „Бора Станковић“, јер заједно, заиста, можемо све“, закључила је Тасић Кнежевић.

„Бора Станковић описивао је како је изгледао југ Србије некада, данас је довољно да отворите очи, да погледате око себе и видећете резутате – нове школе, нове путеве, боље плате, стабилне пензије, снажнију државу. То су резултати политике председника Вучића и Српске напредне странке“, рекао је Милош Терзић.

„Новоизграђени путеви, пруге, болнице, фабрике, нова радна места мењају нашу Србију“,рекла је Оља Петровић. Напредак који нам је омогућила политика Александра Вучића подстиче нас да се боримо још више и још јаче за даљи просперитет целокупне Србије, додала је Петровић.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Др Тања Милосављевић: „К'д се отиснеш у бел свет“ - Радио Телевизија Врање https://t.co/s1n8NUYjlJ via… https://t.co/bO3V6WSAh2
Манић: Недостаје 200 до 250 паркинг места у центру града - Радио Телевизија Врање https://t.co/g4Vd7DcKqt via… https://t.co/fMgtblnofF
Пазите коме дајете личне податке на интернету - Радио Телевизија Врање https://t.co/wIoTi2v35W via @tripplesworld https://t.co/REOzNxBUci
Follow RTV Vranje on Twitter