Данас је Међународни дан породице

Министарство за бригу о породици и демографију, поводом Међународног дана породице, који се обележава данас, жели да истакне важност породице као једног од најчвршћих стубова опстанка и развоја једног друштва.

„Намера да се породица врати на место које јој припада у српском друштву показана је и формирањем Министарства за бригу о породици и демографију.

Министарство је већ обишло више од тридесет општина и градова у Србији, а у наредном периоду то ће и наставити да ради, јер је један од циљева да посетимо све локалне самоуправе, да разговарамо са људима и да сагледамо све примере добре праксе.

Министарство ће направити свеобухватни документ на основу кога ћемо предложити низ мера и предлога законских решења, а у циљу унапређења и очувања породице, породичних вредности и српског друштва у целини.

Породица је наша примарна кућа и сви заједно смо у обавези да радимо на томе да чувамо просперитет породице и да покушамо да је заједничким снагама ојачамо и оснажимо.

Данас, као и сваког другог дана, имамо обавезу да водимо рачуна о сваком члану наше породице, да негујемо добре односе пуне међусобног поштовања и љубави, јер на тај начин чувамо своју породицу, свој град и своју државу.

Срећан Међународни дан породице“, наводи се у саопштењу.

                                                                                                                   

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Жена тукла мужа столицом, удаљена из породичне куће - Радио Телевизија Врање https://t.co/U8kgkFBjtr via… https://t.co/b6YAuOvW4S
Остварење сна за докторку из Украјине - Радио Телевизија Врање https://t.co/mntgCdC6vJ via @tripplesworld https://t.co/TUJuDaJgRM
Ухватили смо последњи воз за јавну расвету - Радио Телевизија Врање https://t.co/EoTmSLDB30 via @tripplesworld https://t.co/r5nToPmvGf
Follow RTV Vranje on Twitter