За Вукана! До циља нас дели 9 дана и преко 700 хиљада евра Истакнут

До заказане терапије Золгенсмом у Будимпешти остало је 9 дана. Вукан Стојиљковић припрема се за овај дан, јер зна да ћемо и овога пута показати да смо уједињени у циљу да ова беба оде по свој лек. Зависи од свих нас и тиче се свих нас. Како би се прикупио новац потребно је још око 700 хиљада евра.

 

Захваљујући анонимном српском спортисти Вукан Стојиљковић из Врања приближио се свом циљу. Наиме, спортиста је пре пар дана на рачун за лечење малог Вукана који болује од спиналне мишићне атрофије уплатио пола милиона евра.

Вуканови родитељи потврдили су ту информацију и напомињу да не постоје речи којима би показали захвалност.

Малом Вукану потребан је лек Золгенсма, а термин у болници у Мађарској заказан је за 18. мај.

Потребно је прикупити остатак средстава, у износу од око 750.000 евра. И сада, када се чини да ћемо све лако и да је циљ близу, сада не смемо да посустанемо и чекамо да се ситуација реши сама од себе или да је реши неко други. Сви сложно и уједињено треба да грабимо ка заједничком циљу, а то је да помогнемо Вукану да живи. Ово је прилика коју он не сме да пропусти јер је већ напунио 9 месеци, а Золгенсма се прима до 12 килограма тежине. Исто тако на нови термин чекало би се дуго, те је 18. мај дан када морамо да славимо победу.

У среду и четвртак и ‘’ЗОО Мишић’’ ће сав приход од продаје карата уплатити за лечење Вукана. Ту је још велики број хуманих људи који су се организовали како би помогли. Будите и ви једни од њих!

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Како до стана за снаге безбедности под повољним условима - Радио Телевизија Врање https://t.co/OB2zIXvL3X via… https://t.co/8YBlVAG68E
Тиодоровић: Могуће померање почетка школске године за седам дана - Радио Телевизија Врање https://t.co/coiQT2NdX0 v… https://t.co/x63xi1jGw7
И даље преко 100 ковид позитивних у округу, заражено и шесторо деце - Радио Телевизија Врање… https://t.co/PH2cLF6XsJ
Follow RTV Vranje on Twitter