Петровић: Неће бити повећања цена грејања до краја сезоне Истакнут

Грејна сезона званично је почела 15.октобра, мада су радијатори у свим стамбеним и пословним објектима, који су повезани на систем грејања Новог дома, били топли и пре тога. Директор Горан Петровић каже да су све припреме обављене на време, тако да корисници услуга овог предузећа не треба да брину. Он додаје да до краја грејне сезоне неће бити повећања цена услуга грејања.

"Пре 1.октобра смо кренули са хладним пробама, ремонт је урађен на време до 25.септембра. Покренуто је постројење и кренули смо са топлим пробама. Грејали смо стамбене и пословне просторије у преподневним сатима, поподне нисмо јер није било потребе тих дана, док није постало хладно. Након тога се кренуло са грејањем пуним капацитетом. Школе су топле, немамо ниједну примедбу за сада, корисници наших услуга су задовољни и драго ми је што је тако", каже Петровић.

Тежња је да се повећа број корисника и на томе се ради свакодневно, каже директор Новог дома.

"На наш систем грејање ставили смо Филијалу Националне службе за запошљавање, ради се о површини од 2.200 квадрата. Потписали смо уговор и са Вишом пословном школом, тамо смо урадили топловод. Настављамо са повезивањем на наш систем грејања зграда за припаднике снага безбедности. Добили смо специјални задатак да повежемо на систем грејања Новог дома Регионални центра за ванредне ситуације у Врању. Припремни радови су у току и ускоро би требало да се приведу крају", истиче Петровић.

Директор Новог дома  додаје да цене  грејања неће бити мењане до краја грејне сезоне. Тренутно, грејање  кошта 89 динара по метру квадратном стамбеног и 170 динара пословног простора.

"Покушавамо проширењем система и довођењем нових корисника да задржимо исте цене и то је добра вест за грађане. Цене нису мењане од 2013. године", додаје наш саговорник.

Петровић истиче да Нови дом тренутно има преко 3.000 корисника међу физичким и правним лицима и загрева око 200.000 метара квадратних површине стамбеног и пословног простора.   

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 18 октобар 2021 15:03

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У изради план Генералне регулације зоне 3 - Доње Врање - Радио Телевизија Врање https://t.co/LFC4wbqWjz via… https://t.co/erBIQ5QyeX
Школарци дођите у Библиотеку, стигли су најпопуларнији наслови - Радио Телевизија Врање https://t.co/rAMGpTDivc via… https://t.co/XQVaSK6pKJ
Сусрети села открили младе таленте - Радио Телевизија Врање https://t.co/vmZrSEGSeD via @tripplesworld https://t.co/xcpEGaVx5f
Follow RTV Vranje on Twitter