Врањанци гласају за пројекат који ће бити финансиран средствима из наградне игре ''Узми рачун и победи''

Девет градова и општина из Србиjе постало jе богатиjе за по 20.000 евра након што су победили у такмичењу у броjу прикупљених и послатих фискалних рачуна и слипова у оквиру наградне игре “Узми рачун и победи”.

Грађани Беле Паланке, Блаца, Димитровграда, Србобрана, Куле, Бачке Паланке, Панчева, Савског венца, Врања и Врбаса помогли су да њихове заjеднице освоjе наградни фонд за улагање у проjекте од jавног значаjа.

Гласање за jедан од проjеката коjи ће бити реализован у Врању доступно jе на адреси www.uzmiracun.rs/glasanje-projekti-vranje .Гласање траjе до 28. маjа 2021., а грађани предлозима проjекта могу дати 1, 2 или 3 гласа.

По завршетку гласања, Министарство државне управе и локалне самоуправе  обавестиће jавност о проjекту са наjвећим броjем гласова, након чега следи потписивање уговора, наjкасниjе до 7. jуна 2021, и потом реализациjа проjекта, до краjа 2021.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter