У понедељак седница Скупштине града

У понедељак 25. jануара, са почетком у 10 сати биће одржана седма седница Скупштине града Врања, на коjоj ће  између осталог бити разматрана Одлука о додели jавних признања  за 31. jануар - Дан ослобођења Врања 1878.

Такође, одборници ће разматрати и Предлог одлуке о одређивању правца пружања државних путева другог реда коjи пролазе кроз насељена места на териториjи града Врања, као и Предлог одлуке о начину и поступку именовања директора jавних предузећа и jавних  комуналних предузећа, чиjи jе оснивач град Врање.

На седници ће бити разматрани и Предлози одлука о изменама и допунама одлука о оснивању jавног предузећа ,,Урбанизам и изградња града Врања” и jавно комуналног предузећа ,,Паркинг сервис”, као и Предлози одлука о изменама и допунама одлука о усклађивању пословања поjединих jавних предузећа са Законом о jавним предузећима.

Такође, на дневном реду jе и Предлог одлуке о изменама и допунама  одлуке о управљању гробљима,  сахрањивању и погребноj делатности на териториjи града Врања.

Одборници ће се изjаснити и о Предлогу одлуке о допуни одлуке о прибављању, располагању, коришћењу и управљању стварима у jавноj своjини града Врања, као и Решењу о именовању Изборне комисиjе за спровођење избора за чланове савета месних заjедница на териториjи града.

Седница ће бити одржана у великоj сали Скупштине града.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Проценат новозаражених у односу на број тестираних је 6 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/KjMKziqhYV via… https://t.co/RqyoermMkY
Смех и дружење подижу имунитет и чувају здравље - Радио Телевизија Врање https://t.co/zXVxnr421U via @tripplesworld https://t.co/4jZonOti5E
У Врању 10 новозаражених - Радио Телевизија Врање https://t.co/9oQ3AxUu8g via @tripplesworld https://t.co/kZVoRtsA76
Follow RTV Vranje on Twitter