Ресторан код Јумковог базена отворен, базен тек наредне године

Ресторан код Јумковог базена отворен је сваког дана од 8 сати до поноћи, и недељом од 10 сати до поноћи. Сам базен неће бити пуштен у рад ове сезоне, каже Слободан Митровић, управник базена.

Цео комплекс Јумковог базена реновиран је у склопу обележавања 60 година рада и постојања компаније Јумко. Базен је у потпуности обновљен и безбедан за купаче, али због ситуације са корона вирусом, његово пуштање у рад, као и бројне друге планиране активности поводом јубилеја, одложене су. Отворен је само ресторан који је доступан за све посетиоце и који ће радити током целе године.

''Базен Јумко је био у руинираном стању, тако да је претило да дође и до урушавања одређених делова и ми из Јумка смо били принуђени да кренемо у реконструкцију. Она је успешно завршена и базен је сада у пуном сјају. На жалост, због објективних околности, свима познатих, нећемо моћи ове године да га пустимо у званичан рад, али је за догодине спреман и у топ форми. Што се тиче ресторана поред базена, он је такође реновиран и радиће целе године и надам се да ће и радници Јумка и грађани Врања имати прилике да посете и увере се у квалитет, догодине базена, а већ сада ресторана'', каже Слободан Митровић, управник базена.

Јумков базен постоји 40 година, а након што је 20 година био под управом града, Јумко је поново узео објекат у своје власништво, након чега је уследила и поменута реконструкција.

''Јумко као највећа компанија у Пчињском округу, поред основне делатности, производње наменске одеће и ХТЗ опреме, жели да буде и друштвено одговорно предузеће и да омогући својим грађанима и запосленима да могу да слободно време искористе на један лепши и адекватнији начин. Базен је реновиран, најпре за потребе запослених, а надамо се следеће године да ће бити и комерцијални за становништво града Врања и околних места'', каже Бранислав Поповић, председник Надзорног одбора Јумка.

Фебруара месеца у склопу обележавања 6 деценија Јумка реновирана је котларница, а планирана је и презентација нових производа, свечана академија и бројне друге активности, али је корона све зауставила.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 31 август 2020 16:40

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У изради план Генералне регулације зоне 3 - Доње Врање - Радио Телевизија Врање https://t.co/LFC4wbqWjz via… https://t.co/erBIQ5QyeX
Школарци дођите у Библиотеку, стигли су најпопуларнији наслови - Радио Телевизија Врање https://t.co/rAMGpTDivc via… https://t.co/XQVaSK6pKJ
Сусрети села открили младе таленте - Радио Телевизија Врање https://t.co/vmZrSEGSeD via @tripplesworld https://t.co/xcpEGaVx5f
Follow RTV Vranje on Twitter