Садња дрвећа и постављање клупа у насељу Огледна станица

У насељу Огледна станица посађене су саднице белог јасена и постављене клупе. Месни одбор СНС Огледна станица у сарадњи са ЈП „Комрад“ и „Водовод“  су спровели ову акцију у дело, како би побољшали и унапредили животну средину. Вредно и активно се радило прошле недеље на уређењу овог простора. Поред стамбено пословног комплекса сакупљена је огромна количина смећа и уклоњено око 50 кубика земље. На реду је дошла и ова акција садње коју је наша камера забележила како би простор добио пријатнији и лепши амбијент.

„За данас смо предвидели уређење простора поред будуће Месне заједнице Огледна станица, апотеке, амбуланте и Привредног друштва Слободна зона где смо планирали да засадимо неколико парковских садница белог јасена и хибискуса и да поставимо десет клупа и неколико мобилијера“, каже Далибор Димитријевић, председник Месног одбора СНС  у Градском одбору у Врању.

Ова локација је фреквентна, како истиче Далибор, јер представља срце ове Месне заједнице и гравитира велики број људи.  

„Ево ми смо се данас одазвали овом лепом позиву наших суграђана, у питању је Месна заједница Огледна станица. Данас је била планирана акција уређење овог простора где се налази стамбено пословни комплекс зграда. Тако да ЈП „Комрад“ са својом екипом овде на терену. И желимо да овај наш део града буде стварно улепшан. Комрад је донирао неких 20 садница белог јасена, каже директор ЈП „Комрада“ , Зоран Димитријевић.

Према речима директора ЈП „Комрада“  Зоранa Димитријевића, следећа локација је Месна заједница Рудина наредног викенда или већ од понедељка у зависности од временских услова, јер овакво време је погодно за садњу дрвећа и осталих садница.

“Организовали смо сређивање овог простора, већ дуже време се бавимо овим простором пошто има пуно тих комуналних проблема на овом простору, с обзиром да овде живи доста велики број наших суграђана у зградама које су познате као комплекс социјалних зграда. Из дана у дан је овај простор све лепши и лепши. И честитам члановима Месног одбора Огледна станица СНС на активностима које спроводе у свом насељу. И верујте да све остале наше месне организације на територији града спроводе исте овакве акције “, каже Горан Ђорђевић, директор ЈП „Водовод“.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 25 новембар 2019 13:26

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Обавезно уклањање снега и леда испред објеката - Радио Телевизија Врање https://t.co/Gx4gEl1SKZ via @tripplesworld https://t.co/5yYNHgqghe
Нови дом вечерас продужава грејање, а ујутру почиње раније, већ од 4:30 - Радио Телевизија Врање… https://t.co/zIDWAvTNVY
Познати добитници награда ''Свети Сава'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/t9yc62SzDn via @tripplesworld https://t.co/rCmNUxyrUw
Follow RTV Vranje on Twitter