Педагошки факултет у Врању уписује нову генерацију студената

Педагошки факултет у Врању уписује нову генерацију студената основних академских студија у оквиру школске 2022/2023. године, на студијском програму за образовање учитеља и студијском програму за образовање васпитача, са бесплатном школарином за новоуписане студенте.

Кандидати ће за упис моћи да се пријаве у периоду од 20. до 25. јуна, док је полагање пријемног испита заказано за 1. јул, а сви интересенти ће бити ослобођени од плаћања трошкова полагања пријемног испита и уписа.

За сва заинтересована лица биће одржана бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита, и то у два могућа термина – 6. и 13. јуна, о чему се могу благовремено информисати на самом Факултету.

Завршавањем ових студијских програма, студенти стичу 240 ЕСПБ бодова и стручни назив дипломирани учитељ, односно дипломирани васпитач, након чега на овом Факултету могу уписати и мастер академске студије, чиме им се пружа могућност рада у основном и предшколском образовању.

Детаљније информације о студијским програмима и упису кандидати могу пронаћи на интернет страници Педагошког факултета у Врању или на број телефона 017/431-960.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Како ће млади Врањанци потрошити својих 100 евра од државе? - Радио Телевизија Врање https://t.co/kUEPv2I5qR via… https://t.co/K3f1WhVASR
Председник Вучић у Врању са избеглима из Украјине - Радио Телевизија Врање https://t.co/JhiC04WNsH via… https://t.co/kYJWlg2jA6
Малине из овогодишњег рода око 700 динара за килограм - Радио Телевизија Врање https://t.co/6d9hG5WSEo via… https://t.co/5muHCVBzMc
Follow RTV Vranje on Twitter