Регионално такмичење ученика средњих електротехничких школа

 26. Регионално такмичење ученика средњих електротехничких школа из електротехнике, електронике и енергетске електронике, одржава се у Техничкој школи у Врању.

Заменица градоначелника Зорица Јовић отворила је званично такмичење и рекла да  врањска Техничка школа има велики значај, не само за Врање него и за цео регион: „Драги ученици, искористите овај дан на најбољи могући начин, јер ви поседујете знање, које је највеће богатство и које вам нико не може одузети. Потребно је да га стално надограђујете, стичете нова искуства и једног дана то знање примените на прави начин у својој локалној заједници. Локална самоуправа ће увек пружити пуну подршку свим школама, јер је образовање веома важно за свеукупни  развој друштвене заједнице. Желим вам пуно успеха у данашњем натецању и нека најбољи победи”, рекла је Јовићева.

 „Захваљујем  се Заједници електротехничких школа Србије на указаном поверењу да Техничка школа буде домаћин овог престижног такмичења и пожелео учесницима пуно успеха“, рекао је директор Техничке школе у Врању Далибор Богдановић.

Секретар Заједнице електротехничких школа Србије, Небојша Соколовић  истакао је да су на такмичењу у  Врању најбољи представници својих школа: „Имате могућност да искажете свој талент и љубав према електротехници. Сви сте ви овде победници и искористи данашњи дан и за лепо дружење и  лепе успомене из Врања”, истакао је Соколовић.

На такмичењу учествује 40 ученика из Пирота, Кладова, Зајечара, Бора, Ниша, Алексинца, Прокупља, Косовске Митровице, Лесковца и Врања.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Како ће млади Врањанци потрошити својих 100 евра од државе? - Радио Телевизија Врање https://t.co/kUEPv2I5qR via… https://t.co/K3f1WhVASR
Председник Вучић у Врању са избеглима из Украјине - Радио Телевизија Врање https://t.co/JhiC04WNsH via… https://t.co/kYJWlg2jA6
Малине из овогодишњег рода око 700 динара за килограм - Радио Телевизија Врање https://t.co/6d9hG5WSEo via… https://t.co/5muHCVBzMc
Follow RTV Vranje on Twitter