РТВ

РТВ

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Позната по севдаху и мераку, са мало текста, а много емоција, песма је симбол града Врања и надалеко чувене музике овога краја. Она описује живот, обичаје и љубави које су се овде рађале и нестајале, а лаганим и спорим ритмовима буди најдубље осећаје.

Радио Врање је покренуо специјал у програму, средом од 11 до 12 сати о најбољим песмама југа Србије. Говоримо о њиховом настанку и значају и на крају, организујемо гласање за најбољу песму врањског краја.

Рубрику смо ограничили на 40 песама југа Србије због нашег великог јубилеја – 40 година Радио Врања који обележавамо ове 2020. Списак песама сачињен је од предлога еминентних извођача врањске песме, међу којима су Чеда Марковић, Ивана Тасић, Бранимир Стошић Каце, Слободан Јовановић, Драган Станковић, Миле Костић, Срђан Томић, Далибор Младеновић...

Ово је прилика да сви заједно, изаберемо најбољу међу њима. Бирамо омиљену и најбољу песму до средине децембра. Гласајте!

Посетите наш сајт, фејсбук профил Радио Врања  или једноставно позовите нашу редакцију!

Избор за најбољу песму врањског краја је део пројекта Машта и емоција Радио Врања 
који је суфинансиран на конкурсу Министарства културе  информисања РС у 2020.

Гласање је завршено, обрада података је у току!

Nothing found!

РТВ
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Хвала што сте посетили наш интернет сајт „РТВ Врање“. Ваш приступ, као и коришћење овог нашег интернет сајта (у даљем тексту: интернет сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите интернет сајт.

Власништво садржаја

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво РТВ Врање, или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. РТВ Врање ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, РТВ Врање се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, РТВ Врање не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. РТВ Врање није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није РТВ Врање. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. РТВ Врање не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. РТВ Врање не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности РТВ Врање.

Садржај доступан на овом интернет сајту

Права интелектуалне својине и остала права на било који Садржај који је доступан за преузимање са интернет сајта (у даљем тексту Садржај), припадају РТВ Врање, осим ако другачије није изричито одређено. Ваша употреба Садржаја подлеже условима Закона о заштити ауторских права Републике Србије. Немојте преузимати нити користити Садржај ако се не слажете са овим одредбама. Када преузимате или користите Садржај са интернет сајта, то чините на сопствени ризик.

Измена услова коришћења

РТВ Врање може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

РТВ

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна


ДИГИТАЛНО ЕМИТОВАЊЕ

Пчињски регион
канал 39 други мултиплекс
(Бесна Кобила, Свети Илија)

 

Директор и главни и одговорни уредник
Зоран Величковић

Уредник телевизије
Љубица Здравковић Џонов

Регулаторни орган:
Регулаторно тело за електронске медије
(РЕМ)

тел.0112028700
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Регистрациони број медиа ТВ 000014

РТВ

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Радио телевизија Врање д.о.о. издавач је три медија: Телевизије Врање, Радио Врања и Интернет портала Радио телевизије Врање.
Водећа смо медијска кућа на територији Пчињског округа са веома богатом традицијом (38 година Радио Врања и 23 године Телевизије Врање).
До сада су  ТВ Врање и Радио Врање покривали целу  територију Пчињског округа. Гледамо се/слушамо у Врању, Врањској Бањи, Владичином Хану, Сурдулици, Трговишту, Босилеграду, Прешеву, Бујановцу, а од 22.10.2018. године програм Телевизије Врање  путем Телекомове ИПТВ МТС телевизије дистрибуира се и видљив је на територији целе Србије на каналу 619.

Телевизија Врање, поред тога што је без премца најгледанија телевизија на територији Пчињског окурга, једна је и од најгледанијих  у конкуренцији локалних ТВ станица у Србији ако се као критеријум узме број гледаоца у регионима у којима оне емитују програм.

Успех наших клијената циљ је рада маркетиншке службе. Успешном комбинацијом захтева клијената, интересовања наших гледалаца/слушалаца, техничких могућности и програмских садржаја Радио Врања, Телевизије Врање и Интернет портала, настојимо да овај циљ испунимо.

Сарадњом са нама, осигураћете пут до успеха. Укажите нам поверење – нећемо Вас изневерити.

 

KОНТАKТ

Нинослав Смиљковић

0646498908

017422632

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

 

РТВ

Оцена корисника:  1 / 5

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

РТВ Врање чува приватност свих посетилаца овог интернет сајта (у даљем тексту: Интернет сајт) и штити личне податке посетилаца интернет сајта. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Информације које добијамо од Вас

У начелу можете посетити овај интернет сајт без откривања било какве информације о себи. Наш сервер региструје имена домена и е-маил адресе посетилаца интернет сајта. На појединим деловима овог интернет сајта тражимо личне информације о Вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација које затражите. Ово чинимо путем употребе онлине формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или е-маил адресу. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

Употреба сакупљених информација

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапредили његов садржај. У случају када од Вас затражимо друге личне информације, као што су Ваше име и е-маил адреса, тражићемо Ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити Вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог интернет сајта, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да Вас контактирамо у будућности, молимо Вас да нас о томе обавестите.

Откривање информација

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши сарадници, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте Ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег интернет сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих Ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.

Малолетни корисници

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

Други интернет сајтови

Наш интернет сајт може садржати линкове за друге интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

Употреба колачића (Cookies)

Као и већина сајтова на интернету, наши сајтови користе тзв. “колачиће” (у наставку Cookie). Cookie-ји су мали текстуални фајлови које Ваш Интернет прегледач (у наставку броwсер) чува на Вашем рачунару и који помажу да се идентификујете на wеб сајтовима приликом каснијих посета. Cookie-ји су јединствено додељени Вама и може их читати само wеб сервер у домену који је издао тај Cookie. Коришћење Cookie-ја је стандардна пракса на Интернету и већина броwсер-а је подешена тако да аутоматски прихвата све Cookie-је. Међутим, Ви увек можете одлучити да желите да престанете да их користите. Можете их једноставно ручно обрисати или свој броwсер посебно подесити за рад са Cookie-јима. За ове процедуре погледајте документацију или Хелп/Помоћ секцију Вашег броwсер-а. На нашем сајту користимо Cookie-је искључиво како бисмо Вам омогућили бољи квалитет интеракције са нашим сајтовима, за потребе статистичке анализе посећености и оптимизацију нашег оглашавања на интернету преко сервиса Google Analytics i Google Ads. Дeтаљи о овим сервисима као и о могућностима Вашег подешавања се могу погледати на следећим линковима: www.google.com/analytics/learn/privacy.html, www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.google.com/ads/preferences.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter