A+ A A-

Политика

До 13 сати за када је била заказана конференција за новинаре, 108. седница Градског већа није завршена. Без обзира на то, портпарол је информисао новинаре о одлукама које су до тог тренутка донете. Први пут ће ове године град организовати манифестацију ''Борини књижевни дани'', а тек наредне недеље знаће се термин одржавања.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања сазвао jе за четвртак 108. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 19 тачака. Већници ће се изjаснити о раду JКП ,,Комрад" у прошлоj години, са финансиjским извештаjем пословања, као и свих jавних установа. Биће речи и о предлогу Правилника о начину, мерилима и критериjумима за избор проjеката из области екологиjе и заштите животне средине, коjи се финансираjу и суфинансираjу из буџетског Фонда за заштиту и унапређење животне средине. На дневном реду биће и текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање на привремено коришћење jавне површине за постављање привремених обjеката.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На седници Градског већа, која је заказана за данас, већници ће, између осталог, разматрати извештаје о раду јавних предузећа са финансијским планом за прошлу годину као и предлог Одељења за буџет и финансије за утврђивање почетне цене квадратног метра за давање у закуп површина јавне намене за постављење привремених објеката. Одлучиваће се и о покретању поступка за реализацију пројекта јавно-приватног партнерства без елемената концесије за обављање јавног линијског превоза на територији града Врања. За седницу је предвиђен дневни ред од 12 тачака.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Дневни ред данашње 22. седнице градског парламента у Врању, проширен је са преко 10 тачака везаних за промене у Надзорним, Управним и школским одборима, тако да се расправљало о 38 тачака. Из дневног реда повучена је тачка Локални акциони план за побољшање положаја Рома и Ромкиња на подручју града, а додата тачка: одлука о симболима града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 22- ој седници Скупштине града, која је у току, верификовани су мандати одборнику Игору Андонову из СДС-а, након пресуде Управног суда и одборницима Катарини Манасијевић из СНС, Ненаду Величковићу и Николи Јовићу из СПС-а. Из дневног реда повучена је тачка Локални акциони план за побољшање положаја Рома и Ромкиња на подручју града, а додата тачка: одлука о симболима града. Одборници су усвојили још десетак тачака везаних за промене у Надзорним, Управним и школским одборима. У току првог сата заседања, без много дискусија донета је  и одлука о краткорочном и дугорочном задужењу града, при чему је истакнуто да се укупно задужење из године у годину смањује.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 161 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15664314
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
8813
11482
41994
14852125
218402
278324
15664314

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.