Хроника

Хроника

Кобни догађај се десио синоћ око 22 сата. У саопштењу за јавност које је издало руководство Здравственог центра У Врању истичу да је и поред свих законом прописаних и предузетих медицинских мера пацијент на жалост преминуо у 23,15 часова. Надлежни органи су обавили увиђај. Није наложена обдукција због непостојања сумњивих околности и мртвозорник је написао умрлицу. У Здравственом центру у Врању су у току сви поступци које процедура захтева у оваквим случајевима. Сва тела као и Комисија за унутрашњи стручни надзор обавиће потребне анализе и извештаје доставити како Министарству здравља Републике Србије тако и свим надлежним органима и инститицајама како закон налаже.

Цариници су захваљујући интензивној размени информација са колегама из Македоније успели да спрече још један покушај лажног декларисања нафте у циљу избегавања плаћања дажбина на ту акцизну робу. Реч је о две цистерне у којима је уместо пријављене робе, откривено 53 тоне горива.

Полиција у Врању расветлила је случај паљевине аутомобила која се догодила јуче у Булевару АВНОЈ-а када је изгорео аутомобил марке „Југо 45“ власника Д.А. из Врања. По налогу тужиоца Основног јавног тужилаштва  биће поднете кривичне пријаве против  два мушкарца, један 1995-го годиште из Врања и 1983. годиште из околине Трговишта због сумње да су извршили кривично дело угрожавања опште безбедности. Сумња се да су они у уторак у раним јутарњим сатима полили паркирани аутомобил запаљивом течношћу и изазвали пожар у коме је аутомобил у потпуности изгорео. О мотивима овог дела, још нема званичних информација.

Подсећања ради, у ноћи у којој је изгорео аутомобил , полупани су излози на кафани истог власника.

 

Изгорео ауто

септембар 18, 2018

Аутомобил марке „југо“ врањских регистарских ознака, изгорео је рано јутрос  у Булевару АВНОЈ-а у Врању, потврђено је у Полцицијској управи.  Овај случај је пријављен око пет сати ујутро. Пожар је гасила ватрогасно-спасилачка бригада, а  припадници Полицијске управе извршили су увиђај и раде на утврђивању околности случаја.  За сада није познат узрок избијања пожара нити надлежни саопштавају детаље.

*

У Булевару АВНОЈ-а у око пет сати ујутру, изгорео је аутомобил марке „Југо 45“, врањских регистарских ознака  власника Д.А. из Врања.  Који сат раније разбијена је кафана, истог власника у улици Немањиној. Разбијен је и аутомобил рођака власника запаљеног аутомобила и локала.

Пожар је гасила ватрогасно-спасилачка бригада, а  припадници Полицијске управе  по налогу Основног јавног тужиоца  извршили су  увиђај. Међутим,  детаљи о узроку избијања пожара на аутомобилу и мотиву за разбијање локала, нису још увек саопштени јавности.

 

Последњи пут измењено уторак, 18 септембар 2018 16:49

Синоћ после 20 сати у ромском насељу Цигански рид  дошло је до пожара при чему се ватрена стихија  проширила са једне на другу кућу. Брзом интервенцијом припадника Ватрогасног батаљона, спречена је трагедија и штета већих размера.

 

Последњи пут измењено понедељак, 17 септембар 2018 15:28

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Јединствена Србија предлаже бесплатан превоз за грађане Врања - Радио Телевизија Врање https://t.co/IiV4pve4nE via @tripplesworld
Изложбом ''Свети Сава Српски'' почела Светосавска недеља - Радио Телевизија Врање https://t.co/wMpNVwkAVf via @tripplesworld
Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter