A+ A A-

Нови декан Педагошког факултета је редовни професор Зоран Момчиловић На овом факултету је од 1985. године, а дужност ће преузети од октобра месеца. У изјави за нашу кућу говори о плановима након преузимања дужности.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Најефикаснији начин бриге о сопственом здрављу свакако је превенција. И ове недеље у врањском здравственом центру биће организовани превентивни здравствени прегледи.

Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У оквиру текућег одржавања градских саобраћаjница, интензивно се већ две недеље ради на санациjи ударних рупа. До сада су завршени радови у Косовскоj, затим Симе Погачаревића, Виктора Бубња, Иве Андрића, Таковскоj, Радничкоj, Jована Jанковића Лунге, Саве Ковачевића и Краља Милана. Према утврђеном плану, данас ће бити изведени припремни радови за крпљење jош неколико саобраћаjница у граду. Реч jе о улицама Цара Душана, Народног Хероjа, Матиjе Гупца, Сутjескиноj, Карађорђевоj, Иве Лоле Рибара и Каjмакчаланскоj. Извођач радова jе предузеће ,,Саба Белча”, а инвеститор Град Врање. Надзор спроводи JП ,,Водовод".

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Врању се по први пут одржава Међуокружно такмичење у баскету 3 на 3. Најбоље са међуокружног такмичења очекује државно првенство у Београду, а након тога светско, такође у нашој земљи.

Објављено у Спорт
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Министарство пољопривреде расписало је позив за доделу бесповратних средстава за набавку нове опреме за објекте за смештај животиња. Бесповратна средства могу се добити и за опрему за хлађење и складиштење млека.

Подстицај износи 50 до 65 одсто од цене, без пореза на додату вредност. Вредност прихватљиве инвестиције мора бити  већа од 100.000 динара, док износ појединачног рачуна треба да буде већи од 50.000 динара. Захтев за остваривање права на подстицаје може се поднети Управи за аграрна плаћања у периоду  до 15. октобра ове године.

Највиши укупни износ подстицаја по подносиоцу захтева је три и по милиона динара.

Објављено у Пољопривреда
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15928838
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
1276
7577
37984
15134141
174352
308909
15928838

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.