''Остани Србин, пиши ћирилицом'' назив је књижевне вечери коју је организовао Градски одбор Партије уједињених пезионера Србије поводом Дана матерњег језика као и педесетогодишњице од објављивања ''Манифеста одбране ђирилице'' Милића од Мачве. Након књижевне вечери отворена је и изложба слика Мите Ристића из циклуса који носи назив ''Буђење''.

Последњи пут измењено четвртак, 23 фебруар 2012 13:08

Месец дана од почетка примене правилника о боловањима, у филијали републичког фонда за здравствено осигурање у Врању, број боловања драстично је смањен.

Последњи пут измењено четвртак, 23 фебруар 2012 13:08

Неповољне временске прилике и одлука такмичарске комисије Кошаркашког савеза Србије о одлагању мечева, донеле су праву пометњу у шампионату Квалитетне лиге Србије за млађе категорије. Сада, када су се услови одигравања утакмица мало побољшали мораће да се надокнаде све утакмице које су одложене.

Последњи пут измењено четвртак, 23 фебруар 2012 14:41

У Врању је одржан округли сто на тему "Приступ изворима финансирања малих и средњих предузећа". Циљ овог скупа било је сагледавање веома тешког стања, проблема и потреба малих и средњих предузећа.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 16:20

Снег и лед су угрозили дивљач. Због тога је проглашен ловостај, а ловци на терену прихрањују дивљач. На Власини је увелико акција спашавања крда полудивљих коња, који су бренд тог краја. Риболовци брину да се у водама, које су оковане ледом, очува рибљи фонд.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 16:20

Дечији савез града Врања и Клуб Младих уметника 54 поводом Дана жена расписују традиционални литерарни и ликовни конкурс на тему ''Најлепша мама на свету – моја мама''.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 16:26

Ученике завршних разреда Нел Браунинг средње школе из Ротвејла у Немачкој и њихове домаћине, ђаке и професоре Економско-трговинске школе у Врању, примио је данас председник Скупштине Слободан Стаменковић. Средњошколци из Немачке боравиће у нашем граду до петка.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 16:22

Игор Николић, дипломирани правник из Врања новоизабрани је председник Градског одбора Народне партије у Врању, а портпарол је Александар Крстић, дипломирани економиста. Народна партија ће у предизборној кампањи на локалу наступати под окриљем Уједињених региона Србије.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 15:22

Српска напредна странка и Демократска странка Србије у Врању ићи ће самостално на локалне изборе, али је након њих готово извесна коалиција ове две партије.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 15:22

Снежно невреме оставило је трагове на објектима у селима сурдуличке општине.У селу Сувојница урушила се штала и помоћни објекти у домаћинству породице Нешић.

Последњи пут измењено среда, 22 фебруар 2012 14:01

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Пихтијада у Месној заједници Оџинка - Радио Телевизија Врање https://t.co/adLhbOYRjQ via @tripplesworld
Пронађено закопано оружје у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/8W5jycBEnK via @tripplesworld
Бог се јави! - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZxfrrJ4dKq via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter