Донација специјалној школи

Кад је нешто од срца онда нема цену. Хуманитарне акције, нарочито оне организоване за децу  су увек добро дошле. Руководећи се тиме, Удружење Српских ратних ветерана одлучило је да обрадује децу ОШ Вуле Антић у Врању. О вредности донације није било речи. Акција је организована у сарадњи за организацијом Глас Врања која се бави децом са посебним потребама.

 

Осмехом и радозналим погледима, дочекали су своје добротворе. На позив организације Глас Врања која се бави децом са посебним потребама, Удружење Српских ратних ветерана уручило је овој школи поклон пакете у храни и одећи. МилеМилошевић, председник удружења каже да је ово почетак хумане мисије и најављује нове донације.

„Ми смо данас донели скромне поклоне, да видимо шта им још треба и у наредном периоду ћемо доћи са много више поклона.Схватили смо и да је овде у Врању потребно много инвалидских колица и ја јавно обећавам да ћемо свим људима којима су потребна колица то обезбедити.“, каже Миле Милошевић , председник Удружења Српских ратних ветерана.

У школи су поздравили ову акцију и захвалили се донаторима.

„Поклони се састоје у храни и одећи, ми ћемо то искористити тако што ћемо поделити нашим ученицима.“, каже Горан Јакочевски, директор школе. 

"Уддружење Српских радних ветерана постоји уназад  12 година. Грдски одбор у Врању основан је 2014. Године. Иначе, у Врању и Врањског Бањи има око пет хиљада ветерана ратова , у Пчињском региону  12 хиљада  а на територији целе Србије је 400 хиљаде." истиче Драгољуб Стошић, председник Градског одбора Српских ратних ветерана.

„Zadovoljni smo izahvalni što smo deo ovoga. Pokuшвamo da ovakvim akcijama usrećimo što više dece.“, додаје Dzejms MekKalpin. 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 03 март 2016 11:38

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter