Ускоро отварање Хируршког блока

Гостујући у емисији ''Интервју'' докторка Љиљана Антић, директорка Здравственог центра у Врању, истакла је да је доста тога урађено од како је она на овој позицији, а њен циљ управо је био тај, да унесе промене тамо где су оне неопходне. Свакако, најзначајнији пројекат је завршетак Хируршког блока.

 

Нови Хируршки блок је већ завршен, а ускоро се очекује и свечано отварање, истакла је докторка Љиљана Антић, директорка Здравственог центра у Врању. Ово ће значити много боље услове и за лекаре и за пацијенте.

''Највећи део моје енергије био је усмерен према новом Хируршком блоку и ја овога пута морам да се захвалим и председнику Александру Вучићу, и министру здравља, и народном посланику Славиши Булатовићу и државном секретару Драгану Стевановићу на пуној подршци према Здравственом центру да се тај сан који људи годинама живе коначно оствари. Та прича је започета још 2004. године, темељ је ударен 2006. године и коначно ћемо ових дана имати отварање новог Хируршког блока'', каже др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра.

Хируршки блок је опремљен, а додатна, нова опрема стизаће и у току 2019. године.

''Хируршки блок је опремљен са осам нових сала, опремљен савременом медицинском опремом. Ту ће нам бити и служба Ургентне медицине, која ће радити у том објекту, пружаће се најбоља могућа здравствена заштита, јер смо ми највећи Здравствени центар према коме гравитира око 300 хиљада становника који заслужују бољу здравствену заштиту, али и радници Здравственог центра заслужују боље услове за рад'', истиче др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра.

У претходној години уређен је и православни кутак, сређена је кухиња и исхрана пацијената, сређени су кабинети на интерном одељењу, сређени тоалети. Из бројних донација стигла је и врло значајна опрема, а и сви неуговорени радници су уговорени.

''Ја покушавам својим радом да покажем да је сваки запослени у Здравственом центру важна карика у нашем раду и да ја сама не бих могла без свих њих. Моја порука коју стално понављам је управо то да су ми сви они подједнако важни'', појашњава др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра.

Докторка Антић задовољна је годином која је на измаку, а још боље резултате очекује у 2019.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:35

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Више отворених, него затворених фирми у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/2lD4aV6E4f via @tripplesworld
Ученици полагали комбиновани тест - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZWvXjIImpI via @tripplesworld
Нема више листе чекања за уградњу вештачког кука - Радио Телевизија Врање https://t.co/0aQkUEZCk0 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter