Одштампајте ову страницу

Неуспешан викенд врањских спортиста

By РТВ новембар 28, 2011 0

Брука кошаркаша Југа у сусрету са екипом Ниш у мечу Прве српске лиге. Изгубили су врањски кошаркаши, резултатом 85:67 не због тога што су Нишлије толико биле боље, већ звог игре која је била испод сваког минимума.

Морава наставља са победоносним походом. Савладала је Здравље у Лесковцу, резултатом 80:74. И БСК Јуниор грца у проблемима. Изгубили су бујановачки кошаркаши у Нишу од Еко Баскета са 104:84.

Младост  полако губи корак за водећим тимовима у Другој одбојкашкој лиги Исток. Поражени су одбојкаши Младости у Лебану од Радана са 3:2 у сетовима и допустили су Тимоку и Топличанину да им умакну за два бода. Врање је глатко изгубило од Зајечараца са 3:0 у сетовима и полако плаћа цех неискуству, полако клзећи ка дну табеле.

Једино су победиле одбојкашице Врања Дубочицу из Лесковца са 3:1 у сетовима.

Поражене су и рукометашице Врања на свом паркету од Рашке, резултатом 27:26 и полако се удаљавају од тог петог места које због реорганизације лига води у виши ранг такмичења. Једно су жеље а друго могућности овог врањског клуба. БСК Хеба је у овом колу био слободан.

И стонотенисери Врања губе полако битку за висок пласман. Изгубили су меч Прве лиге са 4:3 од екипе Младост и то у Врању од тима који им је ривал за висок пласман на табели.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)