Одштампајте ову страницу

Пандице очекује још један турнир

Пандице су на Међународном одбојкашком турниру ''Куп Цара Константина'' у Нишу освојиле треће место. Очекује их још турнир у Грачаници 23. и 24. јуна, након чега следи летњи камп одбојке од 23. јула, чиме одбојкашице завршавају ову сезону.

Међународни одбојкашки турнир ''Куп Цара Константина'' у Нишу ове године је организован први пут, а учествовало је осам екипа из земље и иностранства у конкуренцији пионирки и кадета. Укупно су одигране 32 утакмице.

''Ми смо били у групи где су биле екипе ''Локомотива'' из Москве, екипа Бора и домаћин из Ниша. Ту смо заузели друго место, касније у борби за пласман победили смо селекцију Скопља и заузели то треће место. Било је то велико искуство за наше играчице и велики успех'', каже Дејан Ђорђевић, тренер ОК Панда.

Учешћем на оваквим турнирима креира се екипа и врши једна врста селекције. Ово је трећи турнир у овој сезони, с обзиром да Пандице нису биле у могућности да оду на све турнире ове године. Очекује их још један, 23. и 24. јуна у Грачаници. Тиме завршавају ову сезону и припремају се за традиционални одбојкашки камп, који се ове године организује по десети пут. Јубиларни камп одржаће се од 23. до 30. јула у Соко Бањи, а учествоваће одбојкаши из целе Србије.

''Поред тога што је главни циљ одбојка, има разних дружења, активности везаних за спорт, везаних за физичку активност. Имамо и теоретске часове где се учи како треба реаговати у случају неких повреда, како треба да се хране спортисти, а пре свега дружење је на првом месту'', истиче Дејан Ђорђевић, тренер ОК Панда.

Следи заслужени одмор и велике припреме за почетак првенства и Међуокружну лигу Лесковац.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 13 јун 2018 15:13