Успешна година за хански Водовод

 Јавно предузеће “Водовод” у Владичином Хану приводи крају радове на изградњи водоводне мреже у селу Мазараћ. То је један од најзначајнијих пројеката у текућој години које је “Водовод” реализовао. У предузећу су посебно задовољни функционисањем Фабрике воде која ради пуним капацитетом.

Ова пословна година биће веома успешна, кажу у ханском “Водоводу”. Осим текућих послова на одржавању водоводне и канализационе мреже значајна средства издвојена су за инвестиције. Годину је обележило решавање вишегодишњег проблема водоснабдевања у селу Мaзараћ, али било је и других значајних радова.

Посебна пажња одувек је посвећивана раду Фабрике воде. Директорка Стојковић истиче да годишње ураде више од 2000 анализа у сопственој лабораторији које потврђују да Ханчани пију бактериолошки и хемијски исправну воду. Све то поткрепљено је и анализама Завода за јавно здравље.

"Буџетом за наредну годину планирана је изградња нове водоводне мреже у три улице у центру града и завршетак радова на мрежи у Карађорђевој улици", закључује Весна Стојковић.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 07 децембар 2017 16:03

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter