Одштампајте ову страницу

Удружење пчелара из Владичиног Хана

By РТВ децембар 24, 2016 0

Ново руководство Удружења пчелара “Медена” из Владичиног Хана је за 2 године успело да повећа број чланова, активности и сарадњу са другим удружењима. Имају озбиљне пчеларе, али и оне који тек почињу. Жеља им је да што више људи укључе у своју причу, едукују и буду подршка и када је добра и лоша година за пчеларство.

Зоран Стојковић се пчеларством бави из хобија. И поред приватног посла стиже да свакодневно обиђе пчелињак. План му је да број друштава повећа на 100 и на томе ради.

Часлав Јовић је скоро 40 година у пчеларству. Љубав је наследио од оца. Каже да ко једном заволи пчеле не одустаје од тога.

Радослав Станковић је 80-их година ушао у свет пчеларства. Напредовао је и кроз године учио. Интересовања су га одвела и на другу страну па је постао успешан малинар и воћар, али није запоставио пчелињак. Због своје предузимљивости, енергије и истрајности чланови удружења предложили су га за председника. Он је улогу веома озбиљно схватио и настоји да постану пример доброг рада не само у округу већ и шире.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено субота, 24 децембар 2016 09:34