Одштампајте ову страницу

ДСС очекује успешну 2013. годину

By РТВ децембар 28, 2012 0

Градски одбор Демократске странке Србије у Врању одржао је прес конференцију на којој је годину на измаку оценио не баш високом оценом. Ипак, врањски одбор Коштуничине странке верује да ће наредна 2013. година за наше суграђане бити далеко боља чему ће чланови ДСС-а, учешћем у власти, дати свој допринос.

Градски одбор Демократске странке Србије најавио је да ће ова странка у Врању ускоро добити место помоћника градоначелника које ће заузети магистар шумарства Звонимир Цветковић. Са те и још неких важних позиција у граду трудићемо се да помогнемо и дамо допринос решавању неких горућих питања.

ДСС очекује да Влада хитно предузме мере за уклањање споменика припадницима расформиране ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе , постављеног у Прешеву. Што се пак тиче платформе за Косово председника Србије Томислава Николића, ова странка апсолутно подржава тај документ.

Натписи у  неким медијима да у градском одбору ДСС има сукоба на релацији старијих и омладинаца, данас су демантовани.

Градски одбор ДСС позвао је грађане Врања да на Божић у подне дођу испред зграде Дирекције за развој и изградњу града где ће ова странка организовати традиционално ломљење божићне чеснице.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 28 децембар 2012 13:30