Саопштење ГИК у вези гласања ван бирачког места

Поводом предстоjећих избора за народне посланике и председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, Градска изборна комисиjа града Врања издала jе саопштење у вези гласања ван бирачког места:

„Бирачи коjи нису у могућности да гласаjу на бирачком месту услед тешке болести, старости или инвалидитета, могу да гласаjу ван бирачког места, на подручjу коjе обухвата бирачко место, ако о томе обавесте Градску изборну комисиjу наjраниjе 72 часа пре дана гласања, а наjкасниjе до 10.00 часова на дан гласања, односно бирачки одбор на дан гласања наjкасниjе до 11.00 часова.

Градска изборна комисиjа ће примати обавештења бирача да желе да гласаjу ван бирачког места почевши од 31. марта 2022. године, на броj тел. 017/412-196.

Бирач приликом обавештења да жели да гласа ван бирачког места даjе следеће податке: име и презиме, пребивалиште и адресу стана, JМБГ, контакт телефон и разлог због коjег не може да гласа ван бирачког места“, наводи се у саопштењу Градске изборне комисиjе.

Усвојен Нацрт модернизације јавне расвете на стотој седници Већа - Радио Телевизија Врање https://t.co/PnEJnT80zt v… https://t.co/1wWfuKkquM
Подршка младима - Данас је Међународни дан младих - Радио Телевизија Врање https://t.co/mNWjguAfXZ via… https://t.co/72ywGZsjbP
Заменица градоначелника: Упутство Министарства просвете јасно - Радио Телевизија Врање https://t.co/DRjXdnx0Ma via… https://t.co/oEh4Pmrzsk