Булатовић: Вук Јеремић преко својих томпуса шири највеће лажи и неистине

Поводом саопштења повереништва Народне странке у Врањској Бањи, председник Градског одбора СНС-а у Врању Славиша Булатовић огласио се саоштењем, које преносимо у целости:

 

Вероватно спречен да дође у Врањску Бању и критикује инвестицију од преко 100 милиона евра после више деценија пропадања, Вук Јеремић преко својих томпуса шири највеће лажи и неистине. Али, каква странка, такво и повереништво. Или боље речено какав председник странке, такви и повереници. У вашем тзв. саопштењу не може да се са сигурношћу утврди да ли је више лажи или глупости. То што има толико глупости заиста не чуди, јер то некако иде уз вас и ваше повереништво. Ту сте очигледно на висини задатка. А то што сте лажови, то вам је вероватно у складу са статутом и програмом странке или можда правилником о раду повереништва у Врањској Бањи. Због свега што свакодневно изговарате и  радите, најбоље би било да посетите неку здравствену установу и започнете лечење, јер вама могу да помогну само чике у белом.

Оно што, ипак, ваш Јеремић треба да зна, а и малобројни чланови јесте да су грађани вашу политику већ видели и осетили, као и да добро знају да иза жутих лажи увек следи пљачка и уништавање Србије. Знате ви врло добро колико је плац плаћен и шта се гради на њему, као и ко је био претходни власник. Знате да је плац купљен по цени од 3.229,86 динара по метру квадратном, што је преко десет пута више од ваших 2,5 евра. Али вама истина не одговара, вас истина боли. Баш као што вас боли развој и изградња Врањске Бање. Знамо и да вама није проблем Булатовић у Врањској Бањи. Ваш проблем је Александар Вучић и политике Српске напредне странке, која вас је довела на ниво статистичке грешке, са тенденцијом пада.

Међутим, најбитније у читавој причи је то што такви као ви и ваш шеф Јеремић никада више неће доћи на власт у Србији. Никада више нећете моћи да крадете и пљачкате сопствени народ и државу. А да ли ћу ја, господо повереници, добити два стана, локал и гаражу или доградити три собе то ће се видети врло брзо. Баш као што ће се видети ко говори истину по ко зна који пут, а ко је лажов по хиљадити пут.

И шта ћемо онда? Па, вероватно као и до сада. Ви ћете, на челу са својим Јеремићем наставити да лажете и радите против рођене државе, а ми ћемо наставити да радимо за нашу Врањску Бању и Србију. И док год сте такви и толики Врањска Бања и Србија ће ићи напред, стоји у саоштењу председника ГрО СНС-а у Врању Славише Булатовића.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва радна искуства на пучини тржишта рада за младе људе - Радио Телевизија Врање https://t.co/cNw6cRcfOH via… https://t.co/MB9QI6MJgF
,,Ана Карењина''наjбоља представа 41. Бориних позоришних дана - Радио Телевизија Врање https://t.co/HzbSUyvlTu via… https://t.co/KxH6hGr13w
''64'' – савремена прича о породици која се ломи под теретом очекивања - Радио Телевизија Врање… https://t.co/kXTmkCME4q
Follow RTV Vranje on Twitter