СНС Врање: Смета вам “изгребана плоча” претходне власти јер су на њој ваши “топ хитови”

Излаз из политичке анонимности, ССП је и овог првог септембра пронашла у злоупотреби деце и покушају да провокацијама и безочним лажима уоквиреним у саопштењу баци сенку на онај дан који је предодређен да нашој деци буде најлепши у години. Навикли смо, тако да је и овог пута фактор изненађења изостао, стоји у саопштењу Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању, које преносимо:

Ни неосноване прозивке на рачун градоначелника Врања др Слободана Миленковића, дириговано таргетираног “вечитог кривца” ССП-а, нису заобишле поменуто саопштење, јер о чему би иначе писали?
Да пратите активности локалне самоуправе, видели би да је 30. августа одржан састанак градоначелника др Слободана Миленковића и заменице градоначелника Зорице Јовић са свим директорима основних и средњих школа на територији града Врања и градске општине Врањска Бања, да је локална самоуправа обезбедила дезинфекциона средства за све школе и вртиће и да је град изашао у сусрет свим захтевима образовних установа у циљу несметане реализације наставе.
Свесно бирате да игноришете чињеницу да су само у овој години са 1,2 милиона динара награђени најуспешнији студенти, ђаци генерације са 700 хиљада динара, а породица сваког ђака првака помогнута са по пет хиљада динара.
Немогуће је да  вам је промакла реализована санација  истуреног одељења ОШ „Бранислав Нушић” у Жапском, ОШ “Бранко Радичевић” и њеног истуреног одељења у Содерцу, да је уз подршку Министарства просвете саниран мокри чвор у Техничкој школи, као и да је школа у Жапском опремљена новим клупама и столицама. Само је за наведене пројекте издвојено преко 9,3 милиона динара.
Не заборавимо да је у последњој години замењена комплетна столарија у ОШ ''Бора Станковић'' Тибужде, ОШ ''Бранислав Нушић'' Ратаје, и ОШ ''Бранислав Нушић'' са седиштем у Буштрању.
У току је реконструкција вртића у Врањској Бањи, а очекује се почетак реконструкције вртића ''Дечја радост'' уз подршку Министарства рударства и енергетике.
Толико о томе где је новац грађана, јер је то оно што вас највише занима. То што називате “вашим парама”, налази се на иностраним банковним рачунима лидера ваше странке.
И на крају, похвале за одабир фотографије Градског одбора ССП-а која прати саопштење, четири врсте алкохолног пића на столу, то је слика и прилика одбора у чије се име оглашавате, стоји у саопштењу Савета за информисање, ГрО СНС Врање.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва радна искуства на пучини тржишта рада за младе људе - Радио Телевизија Врање https://t.co/cNw6cRcfOH via… https://t.co/MB9QI6MJgF
,,Ана Карењина''наjбоља представа 41. Бориних позоришних дана - Радио Телевизија Врање https://t.co/HzbSUyvlTu via… https://t.co/KxH6hGr13w
''64'' – савремена прича о породици која се ломи под теретом очекивања - Радио Телевизија Врање… https://t.co/kXTmkCME4q
Follow RTV Vranje on Twitter