Градски одбор СНС у Врању издао је саопштење за јавност које преносимо у целини:

-Године урушавања институција Србије, њене распродаје и банкрота су одавно за нама. Смена власти која је наступила победом Српске напредне странке и Александра Вучића, отворила је  сасим ново поглавље националне историје.

Југ Србије годинама осећа последицу паразита друштва Новице Тончева, који осим бесрамног богаћења на рачун партије којој припада, лечи своје фрустрације нападајући управо оне захваљујући којима се југ Србије више не пустоши, већ унапређује инвестирањем, изградњом и растом животног стандарда његових грађана.

Драган Стевановић, државни секретар у министарству привреде, је најчешће мета овог сурдуличког пробисвета, управо јер је уз иницијативу Александра Вучића, највише допринео да се  посебна пажња усмери на југ Србије.

Иако је СПС као коалициони партнер даo свој допринос у раду и резултатима које је остварила актуелна власт, то никако не може бити оправдање за неког ко је искористио учешће у власти искључиво ради умножавања сопственог богатства.

Јасно је да фукаре и лезилебовићи попут Новице Тончева не праштају успех, нарочито онај који је остварен ту где су навикли да ушушкани у партијско легло, егзистирају на плећима обичног човека коме сем части, ништа друго нису оставили.

Ми из Српске напредне странке нећемо ћутати на осионост овог изгредника. Бахатост никоме добро није донела, неће ни овом властодршцу и кабадахији, каже се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld