Поводом последњег напада тајкуна Ђиласа на Председника Александра Вучића, Градски одбор Српске напредне странке у Врању даје следеће саопштење:

Свима је јасно да Драган Ђилас никада неће опростити Александру Вучићу што га је послао на политичку депонију и заувек га онемогућио да краде.

Ђиласе, не смемо ни да замислимо какав би хаос био да нас је пандемија задесила у време када си ти био власт.

Добро памтимо како смо се борили са епидемијом 2009. године, без здравственог система и без маски. Колики идиот и ђубре треба да будеш да смрт људи злоупотребљаваш за добијање јефтиних политичких поена? Твоју злоупотребу власти ради личног богаћења смо некако и разумели, али ово последње је дефинитивно доказ да си дотакао дно дна политичког муља где одавно животариш.

Очигледно си ожалошћен што смо одговорним понашањем председника Вучића и Кризног штаба, избегли „Италијански сценарио“, и што набавка медицинске опреме не иде преко твојих фирми, како би украо још 619 милиона евра.

Ђиласе, народ није слеп. Да би дошао на власт није довољно да некога мрзиш.

И стави маску. То што си крао не штити те од короне.

Градски одбор СНС Врање

Савет за информисање

(1 Глас)
Последњи пут измењено недеља, 05 јул 2020 12:49