Одговор на саопштење којим Грађанске иницијативе оптужују СНС да врши притисак на медије

Господо из Грађанских иницијатива, подсећамо вас да пре него ли што изнесете тврдње и оптужбе на рачун Српске напредне странке, мало боље анализирате медиј за који се залажете и као што наводите обавезујете у пружању правне, финансијске и друге врсте помоћи, јер тај медиј уопште није именован на конференцији за медије одржане 6. фебруара.
Свакако се ви господо из Грађанских иницијатива, као што кажете, обавезујете да ћете штитити портал који од свог оснивања износи низ фабрикованих лажи и оптужби локалних функционера Српске напредне странке, без имало етике у писању, који у својим чланцима неретко укључују чланове породице и децу политичара износећи појединости из њиховог приватног живота, што не подржава ни једна форма, односно кодекс извештавања.

Уместо што штитите овакво необјективно и непрофесионално извештавања медија који не бирају начин не би ли остварили поене код људи који их финансирају, кроз као што кажете активности недавно основаног Медијског склоништа у Врању, боље би вам било да се осврнете око себе и укажете појединим  такозваним новинарима на начин објективног извештавања свега што је урађено у протеклом периоду у Врању.
Наглашавамо да етика у новинарству, односно етика информисања, представља основ на којем треба да се гради објективно, непристрасно и правовремено информисање јавности, за шта се заправо и залаже Српска напредна странка.
У потпису саопштења стоји Савет за информисање ГрО СНС Врање.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Затвара се једна ковид болница у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/PsnKjL1uT7 via @tripplesworld
Грађанска иницијатива- мурал који је одушевио Врањанце - Радио Телевизија Врање https://t.co/rt2QZOELQ1 via @tripplesworld
Двоструко убиство и самоубиство у Сурдулици - Радио Телевизија Врање https://t.co/DIGQcknxTd via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter