Сумирање резултата у ГрО СНС у Врању Истакнут

Народни посланик Славиша Булатовић и градоначелник Слободан Миленковић, као и највиши представници Градске управе, јавних предузећа и установа, одржали су конференцију за новинаре у седишту Градског одбора Српске напредне странке у Врању. Истакли су резултате постигнуте у 2019. стабилизацију градског буџета  и најавили  даљу реализацију капиталних и инфраструктурних пројеката у граду у 2020. години.

Све што је ова власт предвођена Српском напредном странком урадила у претходном периоду показује одговорност људи у граду, почев од градоначелника до директора предузећа и установа, генерална је оцена народног посланика и председника Градског одбора СНС-а Славише Булатовића.

Он је истакао да је поред осталог важно да четири хиљаде људи ради у Симпу и Јумку, да се зараде редовно исплаћују, да имају обезбеђене послове за наредну годину. Успели смо да приватизујемо Хотел Врање, хотел „Желтурист“ у Врањској Бањи, “Симпо цвеће“ као и хотел поред Бањштице.

Градоначелник Миленковић осврнуо се на успех у стабилизацији градских финансија. Рекао је да је остварен суфицит у буџету и поред дефицита од 214 милиона динара.За претходне три и по године смањили су јавни дуг за 600 милиона динара, уз јаку подршку Републике и председника Александра Вучића уз директну подршку од 440 милиона динара, и 330 милиона за инвестиције.

На питање новинара о догађањима у Скупштини Србије и о оцени сарадње са коалиционим партнерима одговарао је народни посланик Булатовић. Булатовић је рекао да није први пут да у инциденту  у Скупштини учествује Бошко Обрадовић овога пута са намером да покаже наводну бригу о Србима у Црној Гори. Он има само један проблем, а то је да му грађани не верују. Када је реч о сарадњи, Булатовић је захвалио коалиционим партнерима на доприносу у политичкој стабилизацији локалног парламента. Грађанима су упутили честитке поводом предстојећих празника.


Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Измењени критеријуми за награђивање ученика и студената - Радио Телевизија Врање https://t.co/aTZFaTh0J7 via… https://t.co/LmFkc1GrT5
Војча преминуо насилно, ударан тупим предметом - Радио Телевизија Врање https://t.co/d9YPAL0N6P via @tripplesworld https://t.co/R73cx1hP2H
Ново жариште коронавируса у округу - Бујановац - Радио Телевизија Врање https://t.co/xT7oUyQeSo via @tripplesworld https://t.co/sHt60F7OJF
Follow RTV Vranje on Twitter