33 седница Скупштине града сутра у 9

Дневним редом за сутрашњу седницу Скупштине града Врања планирано је 56 тачака. Разлог обимног дневног реда су пристигли извештаји јавних предузећа и установа за прошлу годину, међу којима је и извештај Туристичке организације. О томе, као и о радном времену Угоститељских објеката, потреби за јавним расправама по многим питањима и терминолошкој исправци о ценама воде и канализационим услугама, коначну реч даће одборници. Пред њима су и одлуке о отуђењу парцела у власништву града, чији ће износи битно утицати на сам буџет. Наша кућа ће директно преносити 33. заседање локалног парламента. За сутра је заказана 33. седница Скупштине града Врања, за коју је планиран обиман дневни ред. Разлог томе су пристигли извештаји јавних предузећа и установа о раду у 2018. години. Такође ће одборници одлучивати о важним темама везаним за свакодневни живот грађана. У директном преносу на програму наше куће моћи ћете да пратите седницу локалног парламента за коју је планирано 56 тачака дневног реда. Пристигли су извештаји јавних предузећа и установа, Градског већа, градоначелника, Градске управе, Градског правобраниоца, заштитника, о којима коначну реч треба да дају одборници.

"Једна од тачака је и усвајање извештаја о раду Туристичке организације града Врања. ''Дани Врања'' су изазвали једну ширу полемику и бројне консултације али је најпре Организациони одбор, а онда и Градско веће усвојило тај финансијски извештај за манифестацију ''Дани Врања'', која је саставни део извештају о раду Туристичке организације и она ће бити на дневном реду", каже председник Скупштине града, Дејан тричковић.

О томе, као и о радном времену Угоститељских објеката, потреби за јавним расправама по многим питањима и терминолошкој исправци о ценама воде и канализационим услугама, расправљаће одборници. Одлучиваће се и о отужењу парцела у својини града.

"Прошли су конкурси за отужење одређених градских грађевинских парцела једна парцела је достигла високо цену и умногоме ће допринети бољем финансијском стању града Врања. Поред ње има још неколико парцела које ће надам одборници сутра усвојити и на тај начин град значајно приходовати".

Седница је заказана за сутра са почетком у 9. сати.

 

 

 

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Последњи пут измењено уторак, 23 април 2019 14:59

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Атлетика у основним школама - Радио Телевизија Врање https://t.co/sQX1iYYiNZ via @tripplesworld
Гимназијалци померају границе - Радио Телевизија Врање https://t.co/gsYWtqWeIn via @tripplesworld
Изгорело возило у дворишту породичне куће - Радио Телевизија Врање https://t.co/VDpVZOylos via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter