ГО СНС: круна нашег овогодишњег рада је сутрашње отварање Хируршког блока Истакнут

Градски одбор Српске напредне странке је на великој годишњој конференцији представио урађено током 2018-те године. Конференцији су присуствовали и сви директори ове политичке опције, а о резултатима рада говорили су народни посланик и председник ГРО СНС Славиша Булатовић и потпредседник Градског одбора СНС и градоначелник Врања Слободан Миленковић. Конференцију је отворио генерални секретар Градског одбора Горан Ђорђевић.

 

Градски одбор Српске напредне странке одржао је велику годишњу конференцију за медије на којој  је оцењено да је 2018.година била успешна. „Као руководство града учинили смо све да побољшамо живот наших суграђана“ рекао је др Слободан Миленковић потпредседник Градског одбора СНС и градоначелник Врања.  Улагање у капиталне пројекте и комуналну инфраструктуру, стабилизација и консолидација финансија и друштвена и социјална одговорност су области у којима су постигнути значајни резултати, каже Миленковић истичући завршетак Хируршког блока као круну успеха:

„Круна нашег рада могу слободно да кажем јесте завршетак Хируршког блока који ће сутра председник РС Александар Вучић  свечано пустити у рад. Много је труда уложено да се заврши овај капитални пројекат. Оно што наглашавам је да су добијене све сагласности, дозвола за пробни рад“, рекао је Слободан Миленковић, градоначелник

 Миленковић се осврнуо на велике капиталне пројекте, обилазницу у Слободној зони, радовима на згради Позоришта, реконструкцију музеј куће Боре Станковића, почетак радова на изградњи вртића у насељу Рашка, изградњу колектора у Врањској Бањи и на бројне друге пројекте на којима се ради или су у фази израде пројектно-техничке документације. Радило се једнако и у граду и у сеоским срединама.

Народни посланик и председник ГРО Славиша Булатовић казао је да је задовољан радом одбора, да се одбор омасовљује и да је један од најбољих. Он је честитао градоначелнику на оствареним резултатима и закључио да је показао одговорност.

„Пре свега хтео би да се захвалим свима у градском одбору на подршци. Подршка коју наш одбор има је привилегија и не може свако да се тим успехом похвали. То је наша највећа снага“, истиче Славиша Булатовић, народни посланик.

Булатовић  се осврнуо на насловну страну једног листа запитавши се докле може да иде мржња према Александру Вучићу:

„Зашто ово није стављено на насловну страну НИН-а, зашто нова страна хируршког блока у Врању који ће сутра бити свечано отворен не заслужује да буде на насловној страни НИН-а или неког медија који свакодневно мрзи нашег председника и све што он ради. Врање ће од сутра када је у питању здравство и здравствена заштита бити у рангу са највећим светским градовима“, појашњава Славиша Булатовић, народни посланик

2018.годину обележио је и улазак СПС у власт, додаје Булатовић:

„Тим чином и ми и људи из СПС смо показали политичку зрелост и одговорност јер смо страначке интересе подредили градским и то нам је донело одређену политичку стабилност,а такође додатно ослабило тужне остатке опозиције у граду", закључује Славиша Булатовић, народни посланик.

Булатовић додаје да ће увек побеђивати оне којима је политички програм мржња. Град има стабилну већину, најбољег градоначелника и верујем да ће бити све боље, казао је Булатовић.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:26

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Више отворених, него затворених фирми у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/2lD4aV6E4f via @tripplesworld
Ученици полагали комбиновани тест - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZWvXjIImpI via @tripplesworld
Нема више листе чекања за уградњу вештачког кука - Радио Телевизија Врање https://t.co/0aQkUEZCk0 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter