Отворени дан за медије врањских социјалиста

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању упутиће писмо руководству града и Полицијској управи да се хитно одржи седница Савета за безбедност и да се јавност упозна са резултатима истрага које се воде поводом све чешћих инцидената у граду,као што су паљења аутомобила или туче.Ово је ,између осталог,саопштено да отвореном дану за медије врањских социјалиста.

У вези са тим било је и питање новинара о непоштовању одлуке о радном времену угоститељских објеката у Врању што је врло често узрок инцидената. Бранимир Стојанчић, секретар ИО ГО СПС Врање  рекао је да ће већ сутра,на седници Градског већа, ово питање бити разматрано уз одређене измене.

Овога пута власти су одлучне у намери да се свако непоштовање радног времена санкционише рекао је Синиша Митић, потпредседник ГО СПС у Врању. Новинаре је интересовало када ће почети радови на реконструкцији зграде Гимназије. Директор Драган Илић каже да нема још увек прецизног датума, чека се зелено светло из НИП-а ,највероватније крајем септембра. Ђаци ће док траје реконструкција часове имати у Пољопривредној и школи Бранко Радичевић.

Градоначелнику  Мирољубу Стојчићу било  је упућено  питање да ли је истина да је због недостатка средстава Рукометни клуб принуђен да одустане од даљег такмичења....

Јуче ухапшени Небојша Спасић није члан Социјалистичке партије Србије јер није извршио ревизију чланства пре две године, новооизграђени вртић ''Чаролија'' званично ће бити отворен 23.септембра, а број корисника социјалне помоћи није драстично повећан. То су били одговори на остала питања која су данас упућена члановима градског одбора СПС-а у Врању на конференцији за новинаре.

Последњи пут измењено среда, 14 септембар 2011 15:04

Градско веће - Радио Телевизија Врање https://t.co/cgpZ2jgcQB via @tripplesworld
Асфалтира се и улица Будисава Шошкића из комуналног програма за ову годину - Радио Телевизија Врање… https://t.co/vw8MYBmeot
Директорка ЗЦ: Добили смо 15 специјализација, да људи остану - Радио Телевизија Врање https://t.co/s8uOik0Yq0 via @tripplesworld