СНС - саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Врању упућује демант на текст Врањских новина који је објављен под називом „Напредна омладина у акцији“ од 19.01.2017. године.

Наиме, у тексту је наведено да је омладина СНС-а чистила снег испред платоа Народног музеја и имплицира се да је то учињено због прозивки из Демократске странке, односно потпредседника одбора Перице Јанковића.

Save

Постављамо једноставно питање: Зашто свака добронамерна и алтруистичка иницијатива од општег интереса мора бити обезвређена и провучена кроз блато дневно политичких интереса?

Српска напредна странка се неће никоме правдати и објашњавати. Акција чишћења снега од стране омладине СНС је пример добре праксе друштвено корисног деловања младих и како треба помоћи свом граду и заиста је штета што оваква порука није добро пренета ни схваћена од стране неких чинилаца који креирају локално јавно мњење.

Наравно да је сваком добронамерном човеку јасно да политичке активности напредне странке неће иницирати неки опозициони квазиполитичар већ званични органи странке. Али у овом нашем локалном друштвено-политичком окружењу се вероватно и не може очекивати ништа друго осим неутемељених критика, цинизма и промашене политике.

Довољно је само прочитати интервју у Врањским новинама који је дао поменути потпредседник цензус странке, која чак и нема свог кандидата за председничке избора. Те чињенице говоре саме за себе, али нећемо се бавити њима.

Оставићемо их да се копрцају у канџама политичког стечаја, а Српска напредна странка ће наставити са политичком реформом Александра Вучића. На следећим изборима нећемо чистити снег већ ћемо почистити Вас.

Последњи пут измењено петак, 20 јануар 2017 20:13

За Врањанце "Дан у аутомобилу" - Радио Телевизија Врање https://t.co/oecA4otdNK via @tripplesworld
Други позив за продају Пржара, нижа цена, али исти услови - Радио Телевизија Врање https://t.co/PoH4K0CDhC via @tripplesworld
Трећи пчеларски сајам југоисточног Балкана - Радио Телевизија Врање https://t.co/0XaDQPpUjt via @tripplesworld