Леон поклања вредне награде - фонд милион динара

Компанија Леон кондиторс и ове као и ранијих година, настоји да улепша новогодишње и божићне празнике, кроз вредне наградне игре, бројне акције, као и брзом доставом. 

Новогодишња наградна игра коју Леон организује сваке године почела је 11.децембра и трајаће до 19. јануара 2021. године.Прво извлачење срећних добитника одржано је јуче.

-Остала су  још четири кола наградне игре до краја и тада извлачимо главне награде. Награде су: осам телевизора, шест електричних шпорета и један фрижидер, а то је главна и највреднија награда. Сви рачуни из појединачних кола учествују у извлачењу главне награде. То су рачуни изнад 999 динара. На полеђини се уписују лични подаци, име и презиме, адреса и број телефона, како би ми што лакше ступили у контакт са срећним добитницима. Примамљиве су награде. У овом појединачном извлачењу било је 60 награда. Наградни фонд је око милион динара. Наше службене просторије у којима комисијски извлачимо добитнике, постају мале да сместе сви ти рачуни, каже пи ар Илија Стојановић.

У наградној игри Леон маркета извлачење је сваке среде. И то није све, „Леон фуд“ наставља да ради у служби грађана, када је реч о сигурној и безбедној куповини на територији нашег града.

"Радно време доставе је сваког дана од 8 до 22 сата, телефон за поручивање је 064/8877559. Имамо бројне акције, уз једну четвртину пице имамо лимунаду, уз пицу пречника од 24 центиметра, колач три леће, уз пицу од 34 центиметра два колача три леће и уз пицу од 42 центиметра три колача три леће. Како би грађани знали колики је поклон, износ пице пречника 42 центиметра је 600 динара,  а колачи које добијају уз пицу су 360 динара. То је јако повољна куповина.

Уз акције које прате доставу, имамо ваучере за финансијски износ доставе. За износ од хиљаду до 2000 динара ваучер је 200 динара, који се може искористити за следећу куповину. За износ од 2 до 3000 динара добија се 300 динара ваучер и за износ од преко 5000 динара добија се ваучер  од 600 динара. Вучери се могу искористити у нашем објекту, а може се платити и следећа достава са њим. У тренутку ове епидемиолошке ситуације, достава је нешто најбезбедније када је реч о куповини", каже менаџер Мирослав Ђорђевић.

Акцијске цене, велика изненађења, наградне игре које се реализују два пута годишње као и кућна достава, све је са циљем да се купцима олакша и омогући што боља и богатија куповина. Предузете су све мере у циљу заштите здравља, како потрошача тако и самих запослених, поручују из Леона.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 24 децембар 2020 15:52

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У последња два дана вакцинисано још 1000 Врањанаца - Радио Телевизија Врање https://t.co/S5dj9RVJJM via… https://t.co/lzMsFHbNTK
45 новозаражених у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/dkOZdmmoG1 via @tripplesworld https://t.co/85DRwi2PiP
Вакцинисани корисници Народне кухиње - Радио Телевизија Врање https://t.co/AiUaxAisAs via @tripplesworld https://t.co/F9vc58nu52
Follow RTV Vranje on Twitter