Одштампајте ову страницу

Као некада: савремени шопинг у кругу Јумка

Поред покретања нових производних погона, Компанија „Јумко“ отворила је комплетно реновирани малопродајни објекат „Шопинга“ на простору испред управне зграде фирме.

 

Ову годину у Компанији „Јумко“ упамтиће по низу добрих пословних потеза. Ширењу производње придружило се и осавремењавање објеката малопродајне мреже.

Комерцијална директорка „Јумка“ Драгана Настић истакла је да су у 2018. отворили производне погоне у Бујановцу, Црној Трави и Ресавици, а сада и потпуно реновирани, највећи малопродајни објекат „Шопинга“ у Врању.

Нови ентеријер и реновирање  урађени су из сопствених средстава. Оно што истиче понуду су модели из најновије колекције.

Драгана Настић подсећа да  је у реновираном објекту потрошачима понуђено 17 модела из колекције представљене на модној ревији у октобру. Један део понуде чини и модна линија у изузетно популарном „Арми“ стилу.

Целокупна понуда  у објекту „Шопинга“ биће већ данас и у бутику „Јумка“, на шеталишту  у центру града, као и у Београду. Нова колекција биће понуђена потрошачима и у другим малопродајним објектима. Оно на чему се сада ради у делу производних погона је нова модна колекција за наредну сезону.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:31

1 коментар