Организовано дружење са пензионерима Јумка

Велики број пензионера Јумка, дошао је на дружење у предузеће на позив генералног директора Бранислава Трајковића, након много година. Била је ово прилика да се виде некадашње колеге, да са младима размене искуства и да чују како данас послује Јумко. Сви су се сложили да је компанија на путу опоравка, пресрећни што је опстала.

Дуго нису позвани у предузеће у које су провели најлепше године свог радног века, а данас су се окупили да се виде и да се друже. Најпре су погледали филм о пословању Јумка током претходне године, о улагањима у обнову фабрике и инвестирању у производне погоне. Сазнали су и да се Јумко враћа на она тржишта на којима је био када су они радили и да је укупна реализација на инострана тржишта премашила 2 милиона 200 хиљада евра. Директор Трајковић је у обраћању нагласио да је Јумко пре четири године био на ивици пропасти, али да је успео уз помоћ државе, да се врати на позиције водеће текстилне компаније у Србији, али и у региону.

Данас после дужег времена организујемо и пријем за вас, драге пензионере. Нисмо заборавили ваш огроман допринос компанији. Да није било вас, Јумко не би постојао 58 година. Већина вас је провела више од пола свог живота у овим погонима, градили сте куће, школовали децу, проживели лепе тренутке. Зато смо вас и позвали да евоцирамо успомене. Хвала вам што сте предано радили. Желим вам добро здравље и да уживате још много година у плодовима свога рада, рекао је Трајковић.

Дружење са пензионерима настављено је уз послужење, а разговори и емоције су били веома изражени.

Срећан сам, цео свој живот сам уложио у Јумко и даље би кад би требало. Сад се осећам феноменално, фирма је много боље и срећан сам због тога. Опоравак иде и срећна сам због тога. Носим најлепше успомене и најлепши део живота из Јумка. Видео сам колеге, драго ми је, лепо изгледају. Свим запосленим желим да Јумко напредује као некада и да сваког трећег месеца исплаћује вишкове, кажу пензионери.

Трајковић је имао још једну лепу вест за пензионере.

Ово је прво дружење после много година у Јумку. Ово ће бити дружење које ће постати традиција и сваке године ћемо их позивати.

Пензионери су били у прилици и да разгледају најновије производе који излазе из Јумкових погона у изложбеном простору.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 30 новембар 2018 14:48

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Успешне предузетнице: Храбре, одлучне, едуковане жене - Радио Телевизија Врање https://t.co/OauzyJkYY4 via @tripplesworld
Јоаким први пут међу Врањанцима - Радио Телевизија Врање https://t.co/Vw5VB6F3XE via @tripplesworld
Оптерећеност лабораторија, неуморни коронавирус и неверица грађана - Радио Телевизија Врање https://t.co/fIopOxwZzQ via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter