Ужас у Врању: Чека се екипа Комрада да очисти прилаз лешу Истакнут

Ужас у центру Врања и даље траје.

Стан у коме је пронађен леш мушкарца у самом центру Врања, у улици 29. новембра број 2-5, још увек је затрпан смећем. Сваког тренутка очекују се екипе Комрада које треба прво да рашчисте огромну количину смећа, па тек онда да се уради увиђај о смрти 56-то годишшњег З. Мишића. 

*

У среду 4. новембра у вечерњим часовима комшије су полицији пријавиле смрад који се ширио из стана у згради у којој живе, у улици 29. новембра 2/5. По речима једног од комшија, Истока Кавалџијева, смрад у згради је постао несносан и почео је да се шири и по становима. Како он каже, З.М. је годинама довлачио смеће у стан, који је у његовом власништву. Али у њему није боравио већ је живео као скитница.

„Моја супруга је позвала полицију. Генерално смо имали проблем са комшијом последњих пар година. Нисмо били сигурни да ли се нешто десило њему или је смрад од ђубрета које је гомилао у стану“.

Полиција је одмах дошла и на лице места утврдила да је немогуће урадити било шта како би извршили увиђај.

 „Полиција није могла да приђе. Позвали су Ватрогасну службу и они су обили стан, како би утврдили шта се у стану дешава“, прича комшија. По његовим речима З.Мишић јесте био скитница, али је поред стана имао и пензију.

 „Могао је да живи пристојно“, каже комшија Кавалџијев.

 Случај је пријављиван и раније надлежним службама.

„Последњих пет година је пријављивано свим службама. Једина служба која нам је излазила у сусрет је полиција“.

Ватрогасци су морали да обију стан, а полицајци, иако су уочили леш мушкарца нису могли да приђу јер је читав стан затрпан смећем. Чекују се екипе Комрада које треба прво да рашчисте огромну количину смећа, па тек онда да се уради увиђај.

*

У овом тренутку радници Комрада раде на рашчишћавању стана у коме је пронађен леш. Огромне количине смећа износе преко прозора ходника зграде у центру Врања, како би надлежни могли да приђу стану и ураде увиђај.

 

                                                                                           

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 05 новембар 2020 19:44

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Врање добитник награде Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/5qrMRb0Jri
Ана Илић добила престижну награду - Радио Телевизија Врање https://t.co/iXT6ctgz9H via @tripplesworld https://t.co/5ZjKPHPiMi
Скупштина једногласно усвојила Одлуку о конверзији потраживања према Јумку - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dEEaEZiRag
Follow RTV Vranje on Twitter