Одштампајте ову страницу

Ноћас запаљен још један ауто у Врању

By РТВ октобар 05, 2018 1516 0

Ноћас је у Врању запаљен још један аутомобил. Реч је о ауту марке "голф 5" који је био паркиран на раскрсници улица 22. децембар и Аугуста Цесарца, у доњем делу града. Полиција потврђује да је ноћас око 3 сата и 20 минута пријављен пожар у коме је изгорело возило марке голф.

Тренутно, полиција обезбеђује лице места, а догађај је пријављен Основном јавном тужилаштву, које је наложило припадницима МУП-а да изврше увиђај.

Незванично, од људи који су се окупили испред паљевине, наш репортер сазнаје да је запаљени аутомобил возио припадник Жандармерије.

Пре мање од месец дана, тачније 18.септембра запаљен је „југо 45“ испред Техничког прегледа Дунав осигурања у Врању, власника Д.А. из Врања. Те исте ноћи, разбијена је и  кафана истог власника код железничке станицe.  

Осумњичени за ове септембарске немиле догађаје су двадесетрогодишњи мушкарац из Врања и тридесетпетогодишњак из Трговишта. По налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва, поднета је кривична пријава за тај случај.

*

Припадници МУП -а су извршили увиђај по овлашћењу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва и ради се на утврђивању узрока пожара. Друге званичне податке, за сада, нико од надлежних не саопштава.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 16:54