Маскирано лице напада жене у Корбевцу

Већ десетак дана понавља се исти сценарио у селу Корбевац. Како кажу мештани, увече када се враћају са пољских радова пресреће их маскирани мушкарац, који их напада и пљачка. Отима им накит, узима мобилне телефоне и све вредно што имају код себе. Позвали смо Полицијску управу да проверимо ове наводе и они кажу да се у претходних неколико дана добили две пријаве и обе се тичу напада маскираног лица на женске особе. Полиција ради на расветљавању овог случаја, а до тада се апелује на опрез.

Неке сцене навикли смо да гледамо само у филмовима. И баш као по филмском сценарију маскирано лице у Корбевцу излази из кукуруза или њива и напада мештане, углавном жене. Уколико пружају отпор вади нож и ставља им под врат. Славица Димитријевић и Душанка Ђорђевић среле су се очи у очи са нападачем. Кажу да су претрпеле огроман страх, и да никакво злато не може да надокнади стрес који су преживеле.

''Иза мене сустигао ме неко и ја сам се окренула и био ми је изнад главе и ја сам погледала црно лице бела капа и он ме ухватио за врат и ја сам почела да вичем у помоћ. Ставио ми је руку на уста леву, а са десном нож испод грла. Он каже дај злато, ја кажем немам и он је дохватио мој ланац и покидао, и скинуо ми и минђуше'', истиче Славица Димитријевић.

''Увукао ме унутра преко кукуруза и оборио ме на земљу. Вукао ми је овај прстен на десној руци и касније сам се сетила да он мене сигурно зна, јер ми вуче тај прстен баш који вреди 20 хиљада, ево модрицу какву ми је направио. И ја мислим у себи, нека ме закоље, али нећу да дам прстен, то ми је успомена од мајке'', каже  Душанка Ђорђевић

Након краће борбе и покушаја да поскида прстење са отечених руку Душанке, маскирани мушкарац је побегао. И жене и мушкарци у Корбевцу су у константном страху. Свака врата на која је наша екипа закуцала била су закључана. Чим падне први мрак више никога не можете да видите на улици, кажу они.

''Ево већ десетак дана је права узбуна у Корбевцу. Обавезно идемо са женама у поље, сви се закључавају, ни главним путем не смеју да иду, стварно су уплашене, јер он прети ножем'', појашњава Боривоје Милошевић.

''Напао је две жене и јуче лупао на врата код породице Ћосинци. Ја сам из Липовца, али не смем да идем горе, јер се плашим да ли је неко у кући, треба горе да идем сад да обрађујем земљу и не смем", напомиње  Драгољуб Митић.

У Полицијској управи кажу да су у претходних неколико дана добили две пријаве и обе се тичу напада маскираног лица на женске особе. Полиција интензивно ради на расветљавању овог случаја, а до тада се апелује опрез.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 17 август 2018 16:31

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Без жртава короне у Србији. Још 34 нова случаја вируса ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/mdpUuOXkWo via @tripplesworld
Земља сува – овогодишњи приноси биће умањени - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rr8Z9xj3cn via @tripplesworld
Глигоријевић: Круна нашег рада пројекат „Унапређење тржишне и пословне способности станара у оквиру инкубатора“ - Р… https://t.co/sY5xNT6NYj
Follow RTV Vranje on Twitter