Важне одлуке на последњој овогодишњој седници Скупштине града

На последњој овогодишњој седници Скупштине града одборници су усвојили ребаланасе пословања свих  јавних предузећа за ову и програме рада за наредну годину. Презентован јe и усвојен програм рада Скупштине града за 2012-ту.  Било је речи и  о покренутој грађанској иницијативи о стању у врањском спорту.

Дирекција за развој и изградњу града ове године је имала за милион и 800 хиљада динара мање средстава, него што је било предвиђено програмом пословања. У 2012-ој планирано је више новца, а највећи део биће искоришћен за одржавање и изградњу саобраћајница и комуналних објеката од општег интереса.

Одборници Српске радиклане странке и Уједињених региона Србије изнели су неке  нове предлоге.

Одборници су усвојили и ребаланс пословања Управе Бање, уз  одређена објашњења која су затражена од директора предузећа.

Финансијски план Управе Бање за наредну годину близу је 46 милиона динара, а са неколико пројеката ово предузеће је конкурисало код надлежног министарства.

Усвојен је план пословања Скијалишта Бесна кобила, које у наредној години рачуна на 33 милиона динара из различитих министарстава за реализацију пројеката на овој планини, као и ребаланс и план пословања Радио телевизије Врање за наредну годину.

У складу са медијском стратегијом, Радио телевизија Врање извршиће и све потребне припреме како би испунила критеријуме за Регионални јавни сервис југа Србије.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 29 децембар 2011 17:51

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Обавезно уклањање снега и леда испред објеката - Радио Телевизија Врање https://t.co/Gx4gEl1SKZ via @tripplesworld https://t.co/5yYNHgqghe
Нови дом вечерас продужава грејање, а ујутру почиње раније, већ од 4:30 - Радио Телевизија Врање… https://t.co/zIDWAvTNVY
Познати добитници награда ''Свети Сава'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/t9yc62SzDn via @tripplesworld https://t.co/rCmNUxyrUw
Follow RTV Vranje on Twitter