Сутра седница Скупштине града у 34 тачке

Пред одборницима Скупштине града Врања сутра ће се наћи 34 тачке дневног реда. У средишту пажње биће Предлог програма изградње и уређивања грађевинског земљишта у јавној својини за 2012. годину. На седници ће бити размотрени програми и финансијски планови јавних предузећа за идућу годину.

Одборнике градске скупштине, као и грађане, највише ће интересовати предлог комуналног програма Дирекције за развој и изградњу града Врања за 2012. годину. Председник скупштине Слободан Стаменковић је новинарима указао на главна обележја тог програма.

На сутрашњој 32. седници требало би да се размотри усвоји предлог програма уређења грађевинског земљишта у јавној својини у 2012. за градску општину Врањска Бања. Зелено светло би требало да добију ребаланси програма за 2011. и програми пословања и финансијски планови јавних предузећа за идућу годину Дирекције за развој и изградњу града, Управе Бање, Скијалишта Бесна кобила, Радио телевизије Врање, Водовода, Комрада, Новог дома и Завода за урбанизам.

Одборници ће бити обавешени о покренутој грађанској иницијативи за раправу о стању у врањском спорту, коју су потписала 5.893 грађана. Формирана је комисија, која је након провере спискова утврдила валидност 4.147 потписа.

Чак 17 од укупно 34 тачке дневног реда сутрашњег заседања градског парламента су предлози решења о члановима управних одбора јавних предузећа и установа.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 28 децембар 2011 13:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Обавезно уклањање снега и леда испред објеката - Радио Телевизија Врање https://t.co/Gx4gEl1SKZ via @tripplesworld https://t.co/5yYNHgqghe
Нови дом вечерас продужава грејање, а ујутру почиње раније, већ од 4:30 - Радио Телевизија Врање… https://t.co/zIDWAvTNVY
Познати добитници награда ''Свети Сава'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/t9yc62SzDn via @tripplesworld https://t.co/rCmNUxyrUw
Follow RTV Vranje on Twitter