Нова инвестиција у ЕПС-у

У Врању је ударен камен темељац за изградњу пасареле која ће повезивати два објекта Електродистрибуције, а тиме је означена и завршна фаза радова на управно пословној згради. На ово се чекало осам година. Бројни објекти Електодитрибуције, који су сада разуђени по граду биће на једном месту.

Много се током протеклих година градило електроенергентских објеката на подручју града, каже директор врањске Електродистрибуције Зоран Кнежевић. Пример за то је трафо станица Врање 2, која је олакшала живот грађанима, а ми настављамо да градимо.

Да би се привреда развијала неопходан је модеран и стабилан електроенергетски систем, казао је градоначелник Врања Зоран Антић. Имамо много планова и потребна нам је енергетска сигурност.

О вредности инвестиције, начину изградње и њеном значају не само за Врање, већ за цео југ Србије, говорио је директор привредног друштва ''Југоисток'' Ниш Игор Новаковић.

Петар Шкундрић, саветник премијера за енергетику истако је да ће изградњом свих објеката и овог у последњих неколико година , Врање решити снабдевање привреде струјом у наредних 30 година.

Ову зграду опремиће Симпо који је на тендеру и добио посао. Вредност опремања урачуната је у планираних 65 милиона динара.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ухапшен због крађе новца у пољопривредној апотеци - Радио Телевизија Врање https://t.co/Eyd6PkQ84U via… https://t.co/Cr8quXvslN
Осумњиченом за пресретање аутомобила код Превалца 30 дана притвора - Радио Телевизија Врање https://t.co/7e1tO7Ojdc… https://t.co/HiU0nUsHGh
У току санација речних корита и мостова у поплављеним подручјима - Радио Телевизија Врање https://t.co/xIQaV69Lz6 v… https://t.co/XWljtYqiBv
Follow RTV Vranje on Twitter