Нови дом ради без редукције

Запослени у Новом дому придржавају се свих прописаних епидемиолошких мера и за сада је само један радник ,који је био ангажован на изградњи топловода у Врањској Бањи, био позитиван на ковид. Он је одмах изолован тако да је спречено даље ширење вируса у колективу, каже директор Горан Петеровић. Рад неће бити редукован у наредном периоду, упркос препорукама Градског штаба, јер је грејна сезона у току и неопходно је да се топлотна енергија испоручује без застоја.

За сада нема проблема у испоруци топлотне енергије, каже Горан Петровић директор Новог Дома  и наглашава да од почетка грејне сезоне није било притужби и приговора корисника услуга.

-Задовољан сам како протиче грејна сезона. Испоручујемо топлотну енергију током дана без прекида, ниске су температуре ових дана и  водимо рачуна да наши корисници буду задовољни. Видећемо како ће бити надаље, јер је у питању техника али с обзиром да смо урадили ремонт током лета верујем да неће бити проблема, каже директор Новог дома.

Увелико се ради на повезивању зграда Снага безбеднсти на систем грејања Новог дома.

- Ту би требало да буде повезано око 300 станова на наш систем грејања. Опремамо котларницу која је у почету била снаге 2 мегавата, сада је четири, међутим са повећањем броја корисника мораћемо да појачамо снагу на 6 мегавата. Биће нам потребни горионици, два резервоара од по 30 кубика за мазут, експанзиона посуда и сва остала техника која је неопходна за функкционисање котларнице, објашњава Петровић.

Пре почетка грејне сезоне још 15-ак станова је повезано на систем грејања Новог дома , каже наша саговорник и додаје да цене грејања нису мењане од 2013.године и остаће исте и у наредном периоду.

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 24 новембар 2020 13:53

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ухапшен због крађе новца у пољопривредној апотеци - Радио Телевизија Врање https://t.co/Eyd6PkQ84U via… https://t.co/Cr8quXvslN
Осумњиченом за пресретање аутомобила код Превалца 30 дана притвора - Радио Телевизија Врање https://t.co/7e1tO7Ojdc… https://t.co/HiU0nUsHGh
У току санација речних корита и мостова у поплављеним подручјима - Радио Телевизија Врање https://t.co/xIQaV69Lz6 v… https://t.co/XWljtYqiBv
Follow RTV Vranje on Twitter