Због реконструкције улице Боре Станковића уведени алтернативни правци за функционисање саобраћаја Истакнут

Почетак реконструкције улице Боре Станковића довео је до промене режима у функционисању саобраћаја. Он је обустављен у зони радова и привременом саобраћајном сигнализацијом преусмерава се на алтернативне правце. Наша екипа је данас посетила градилиште и ево шта је забележила. Налазимо се у улици Боре Станковића у Врању где су јуче званично почели радови на реконструкцији ове, једне од најфреквентнијих улица у граду. Као што је градоначелник рекао, радови ће се одвијати у неколико фаза. Данас се ради на уклањању растиња и зеленила око улице, а након тога биће уклоњена коцка. С обзиром да се у првој фази одвијају радови на делу улице Боре Станковића, од семафора до раскрснице са улицама Есперанто и Први мај, саобраћај је обустављен али се несметано одвија алтернативним правцима.

„Јавно предузеће Урбанизам и изградња града Врања је поставило привремену како вертикалну, тако и хоризонталну сигнализацију која је урађена од стране Саобраћајног института ЦИП у Београду.  Саобраћај се из улице Боре Станковића преусмерава улицама:   Есперанто до улице Моше Пијаде, затим  Улицом 1. маја до Немањине. Улазак у Боре Станковића из раскрснице Немањине, Париске Комуне и Маричке је онемогућен. Молимо грађане да имају разумевања током извођења радова и надамо се да ће временски услови ићи на руку радницима како би се  радови завршили што пре  и како би се саобраћај нормализовао”, каже Слободан Марковић, ЈП Урбанизам и изградња града Врања. 

Након рашчишћавања терена у улици Боре Станковића настављају се радови заменом постојећих и уградњом нових подземних водоводних и канализационих инсталација.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 10 октобар 2019 14:15

1 коментар

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter