Министарство за рад и социјална питања и Комесаријат за избегла и расељена лица преузима ''Мотел''

У току је пресељење покретне имовине врањског Мотела у Хотел Врање. Ствари ће у подрумске просторије пустог хотела остати до разрешења судбине овог предузећа. Врањски Мотел је готово комплетно испражњен, почев од намештаја, па до беле технике.

Полован намештај и бела техника, који су некада красили просторије врањског мотела и били тренд у датом тренутку, сада су део расходоване имовине. Све што је пренето из мотела остаће у просторијама хотела, највероватније до доласка неког новог власника. А врањски мотел, овако опустошен, само именом подсећа на нека лепа времена. Ових дана завршава се дуга и лепа прича о врањском Мотелу, прекрасним дочецима Нових година, дружењима и љубавима које су се тамо рађале. Изграђен је далеке 1968. године и касније припао Угоститељском предузећу, а престао је да ради 5. маја 2015. године. У том тренутку располагао је са 140 лежајева. Био је и у судском спору око намирења заосталих зарада запосленима, који су очекивали да се он прода и из тога намире зараде.

Међутим, због покренутих спорова из 2009. године, Јавно и Републичко правобранилаштво тек треба да утврде проценат имовине. У међувремену, врањски Мотел припао је другима на коришћење.

Очекује се да током дана стигну надлежни из Министарства за рад и социјална питања и Комесаријата за избегла и расељена лица, који ће преузети ''Мотел''. За неколико дана почеће и комплетна реконструкција објекта, за који се још не зна или нам се не говори, да ли ће у њему бити смештени мигранти или они који раде са њима.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 02 фебруар 2017 15:44

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter