Одштампајте ову страницу

Процес ликвидације Скијалишта ''Бесна кобила'' приводи се крају

Процес ликвидације Скијалишта ''Бесна кобила'' приводи се крају. Јуче су завршене све процедуре  око  припајања радника Скијалишта Туристичкој организацији. Предстоји отварање ликвидационог поступка који подразумева преузимање објеката и имовине, тако да ће ова установа ускоро и званично добити све досадашње надлежности ''Скијалишта''.

Скијалиште ''Бесна кобила'' послује од 2008. године као Јавно предузеће. Градске власти у Врању су недавно одлучилe да због ликвидације Скијалишта, тридесеторо запослених буде на платном списку Туристичке организације.

''Мени као првом човеку Туристичке организације Врање предстоји период распоређивања свих тих људи. Свако од њих ће показати у ком сегменту се најбоље сналази. Очекујем од запослених да имају и снаге и елана и да функционишу на најбољи могући начин'', каже Саша Иванов, директор ТО.

Прелазни период од почетка процеса ликвидације је био изузетно напоран и стресан за запослене у Скијалишту јер су се плашили отказа .

''Оно што могу да кажем је да ће сви да буду сагледани. Током своје каријере научио сам да се никада не треба водити идејом да има вишак радника. Добром организацијом сви ће бити упослени тако да  могу да раде и да допринесу да Туристичка организација функционише што боље'', напомиње Саша Иванов, директор ТО.

Припајањем Скијалишта ''Бесна кобила'' Туристичкој организацији Врање, ова установа ће имати укупно 42-оје запослених, наглашава Иванов и додаје да то неће утицати на повећање броја запослених у локалној самоуправи.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 01 фебруар 2017 15:16