Реконструкција шеталишта се одвија по плану

У току су најтежи и најопаснији радови на шеталишту у центру града, које изводи ''Водовод''. Ту се ради на реконструкцији мреже фекалне канализације, а паралелно и на воду водоводне мреже код Рудничких зграда. Након тога прелази се на вод код Бид зоне. Конфигурација терена умногоме отежава посао.

 

И лаику је јасно да су у току врло опсни радови тренутно на шеталишту у центру града. Довољан је само поглед на камење које се извлачи из дубине  земље.

Уопште није лако убацити овај камен, за који су нам рекли да је тежак око три и по тоне у камион. С обзиром да и камион није баш нов надамо се да ће издржати транспорт.

Тешки су радови и веома напорни, каже технички директор ''Водовода''. Већ постојећа канализациона мрежа и лоша конфигурација терена на овом простору, условили  су промене, када је у питању дубина на којој радимо.

Због великих врућина, рад је организован у две смене. Око 40 радника, ангажовано  је на водоводном воду који се ради код Рудничких зграда.

Док је наша екипа снимала прилог, пролазници су питали зашто радници не носе заштитне кациге ? Митровић објашњава да се кациге носе само када се силази у ров, на површини оне нису предвиђене.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У последња два дана вакцинисано још 1000 Врањанаца - Радио Телевизија Врање https://t.co/S5dj9RVJJM via… https://t.co/lzMsFHbNTK
45 новозаражених у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/dkOZdmmoG1 via @tripplesworld https://t.co/85DRwi2PiP
Вакцинисани корисници Народне кухиње - Радио Телевизија Врање https://t.co/AiUaxAisAs via @tripplesworld https://t.co/F9vc58nu52
Follow RTV Vranje on Twitter